program ve Oyun isteyenler Gelsin (IPHONE İÇİNDİR )

Sponsorlu Bağlantılar

rapege

rapege

Üye
Benimki 3.1.3 Knk

--------------- Ekleme ---------------

Merhaba Bana Şunlar Lazım ;

- Hikaye Okuyan Program (Bol Hikayeli) :D
- Bluetooth Programı

Bunları Bulursan Sevinirim :)

hikayeyi bilmem ama cydiadan indirebilirsin veya sitemizde var bluetooht ibluenova

nihalfatih

Üye
bende 3gs var ve version 4.0.2 var bu nu jiberik nasıl yapabilirim.cydia ve installer yuklu degil bu yuzden oyun veya program atamıyorum yardımcı olursanız sevinirim simdiden tşk

rapege

rapege

Üye
bende 3gs var ve version 4.0.2 var bu nu jiberik nasıl yapabilirim.cydia ve installer yuklu degil bu yuzden oyun veya program atamıyorum yardımcı olursanız sevinirim simdiden tşk
4.0.2 ler daha JBlenmiyor

cmlkrc

cmlkrc

Üye
kardes anyring var mı ama *.dep uzantısız crackli

artist_bekir03

Üye
iphone 3g 4.0.1 sürümü için video programı varsa linki verebilir misiniz

kuafemre

kuafemre

Üye
Arkadaslar bir iki kelimede olsa cevap verirseniz cok minnettar kalirim.Ipodtouch3g aldim guncelledim 4.0.2 oldu sorum bu iphonlar icin olan apps ler ipodtouch3g de kullaniliyormu ve ben versiyonu 4.0.1 indirmem mumkunmu j.b yapabilmem icin,simdiden cok cok tesekkur ediyorum yardimci olucak arkadaslara, saygilar

rapege

rapege

Üye
Arkadaslar bir iki kelimede olsa cevap verirseniz cok minnettar kalirim.Ipodtouch3g aldim guncelledim 4.0.2 oldu sorum bu iphonlar icin olan apps ler ipodtouch3g de kullaniliyormu ve ben versiyonu 4.0.1 indirmem mumkunmu j.b yapabilmem icin,simdiden cok cok tesekkur ediyorum yardimci olucak arkadaslara, saygilar

arkadaşım burası oyun uygulama istek bölümü !

sWatKinG*

sWatKinG*

Üye
Bişey Sorucaktım iPhone için Şifre Çözücü Program Varmı Mesela Bilgisayara USB Takıp Birisi Yazarken Şifresini Görebilirmiyiz iPhone 'dan

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
malesef öyle bişi yok

Revengeful

Emekli Yönetici
Acaba İOS 4 e uygun dosya yöneticisi varmı?

Revengeful

Emekli Yönetici
İfile uymadı ama :(

Revengeful

Emekli Yönetici
Senin source den denedim olmadı :(

zed313

zed313

Üye
İlac rehberi uygulamasını bulabilirmiyiz yada bulan, indiren olursa ipa gonderirse sevinirim iyi geceler..

--------------- Ekleme ---------------

Evet 4.0.1 e indire bilirsin hatta ssh kaydına yada jbye gerek yok ben indirdim hatta bi çok kez

Onaryo

Onaryo

Üye
Usta bana Afili Lügat adlı kitabın 1.2 versiyonunu bulabilir misin..
Piyada dolasanlar 1.0 versiyonu o da ios 4.'te calışmıyor.

coolbanu

Üye
iyi akşamlar bnm 2-3 program isteğim olucktı
iturbo sound
bov2-boost gauge car ki
bu ikisi araç için uygulama
bir diğeri ise
dil antrenörü
şimdiden teşekkr ederm

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici