program ve Oyun isteyenler Gelsin (IPHONE İÇİNDİR )

Sponsorlu Bağlantılar

rapege

rapege

Üye
Üzgünüz, Maalesef yeni üyelere veya forumda hiç aktiflik göstermemiş üyelere, özel mesaj (pm) gönderme yetkisi veremiyoruz. Bunun nedeni, bazı şahısların sadece reklam yapma amaçlı sitemize üye olarak kirlilik yaratması ve dolayısı ile yönetimi meşgul etmesidir.

Henüz PM sistemini kullanmanız için çok erken olduğunu düşünüyoruz, amacınız yukarıda söylediğimiz husus olmasa da, lütfen sitede aktiflik sağlayınca tekrar deneyiniz.

Amacınız sadece yardım istemek ise, lütfen forumlarda ilgili bölümlerde yardım isteyiniz.

Şu an için sadece, Sitedeki yöneticilere PM Gönderebilirsiniz ..

İyi Günler.

benim için mi dedi bunu :D ben aktif değilmiyim gelen kutumda 98 tane mesaj msne gel istersen :)

Böyle Yazıyor

benim için mi ben aktif değilmiyim gelen kutumda 98 tane mesaj var itersen MSNe gel

sWatKinG*

sWatKinG*

Üye
Eyw Reis

sWatKinG*

sWatKinG*

Üye
Saol Ege Kardeş Öğrettiğin İçin

sWatKinG*

sWatKinG*

Üye
önemli değil ama pek burada konuşmayalım burası istek bölümü çünkü :)
Keşke İphone Yardım Bölümü Olsa Orda İphone Sorunlarını Çözerdik Aslında Ege Açsana Bitane İphone Yardım Bölümü :)

sWatKinG*

sWatKinG*

Üye
Nerden Bulurum :)

Teshki

Üye
PocketSaz 1.21 surumu elinde olan varmi

sWatKinG*

sWatKinG*

Üye
Merhaba İphone da Barkod Okuyucu Ve En Ucuz Nerde Olduğunu Gösteren Program Varmı

mtiglioglu

Üye
arkadaşlar ben nokia x6 için ücretsiz navigasyon proğramı arıyorum yardımcı olursanız seviniri

herculess74

Üye
AccelaStudy® Romanian | Turkish bunu bulabilirmisiniz ?

zorbey__2

Üye
teşekkürler

frony27

Üye
engin abi senin tarif ettiğin şekilde bluetooth yükledim cydia dan ama programı acıom error werio reinstall yapıom yine verio sildim bdaha yukledim yine verdi napacam calısmıo bluetooth???

rapege

rapege

Üye
engin abi senin tarif ettiğin şekilde bluetooth yükledim cydia dan ama programı acıom error werio reinstall yapıom yine verio sildim bdaha yukledim yine verdi napacam calısmıo bluetooth???

versionun İOS4 mü?

Üst Alt