rapege
Üye
arkadşlar soru cevap konusu degildir sadece oyun program isteklerinizi yazınız![]()
doğru söylüyorsun Engin Abi
arkadşlar soru cevap konusu degildir sadece oyun program isteklerinizi yazınız![]()
Oyunu yapan arkadaş "Grigoriy Uskov".. Oyundan da bir resim koyayım (Arkadaşlar o kadar çok istiyorum ki bu oyunu ne olur bulun 
Ravensword: The Fallen King oyununu arıyorum teşekkürler..
Arkadaşlar bana "Knights" oyununu bulabilir misiniz? Knights onrush değil. Benim istediğim oyun tur tabanlı harita strateji oyunu gibi birşey. İnstallaustan inmiyor hata veriyor. şimdiden teşekkürlerOyunu yapan arkadaş "Grigoriy Uskov".. Oyundan da bir resim koyayım (Arkadaşlar o kadar çok istiyorum ki bu oyunu ne olur bulun
Haklısın Engin Kardeş Kusura Bakma Soru Sorduğum İçinarkadşlar soru cevap konusu degildir sadece oyun program isteklerinizi yazınız![]()

yaa abi senin werdiğin linklerde hep zipli oluyoo nasıl acıcam bu zipli dosyayı icine giriom bulmuo ipa uzantılı bi dosya bi soyleyebilir misin??
Çok saol rapege
Cydia'da iProtect var ara bulursunslm engin.. bana güzel bi dosya kilitleme proğramı önerebilir misin?? istediğimiz yeri kilitleyebileceğimiz.. tşklerr...

Cydia'da iProtect var ara bulursun![]()
Knk ' lar Çok Sağolun Telefonumun Sorununu Hallettim Ben Counter Strike Arıyorum Bulursanız Sevinirim![]()

Özelden Mesaj Gönderme Yetkim Yokmus xD
Özelden Mesaj Gönderme Yetkim Yokmus xD