program ve Oyun isteyenler Gelsin (IPHONE İÇİNDİR )

Sponsorlu Bağlantılar

kuwaie

kuwaie

Üye
Arkadaşlar bana "Knights" oyununu bulabilir misiniz? Knights onrush değil. Benim istediğim oyun tur tabanlı harita strateji oyunu gibi birşey. İnstallaustan inmiyor hata veriyor. şimdiden teşekkürler :) Oyunu yapan arkadaş "Grigoriy Uskov".. Oyundan da bir resim koyayım (Arkadaşlar o kadar çok istiyorum ki bu oyunu ne olur bulun :)

Azrail_911

Üye
Ravensword: The Fallen King oyununu arıyorum teşekkürler..

rapege

rapege

Üye
Ravensword: The Fallen King oyununu arıyorum teşekkürler..

buyur arkadaşım

--------------- Ekleme ---------------

Arkadaşlar bana "Knights" oyununu bulabilir misiniz? Knights onrush değil. Benim istediğim oyun tur tabanlı harita strateji oyunu gibi birşey. İnstallaustan inmiyor hata veriyor. şimdiden teşekkürler :) Oyunu yapan arkadaş "Grigoriy Uskov".. Oyundan da bir resim koyayım (Arkadaşlar o kadar çok istiyorum ki bu oyunu ne olur bulun :)

buldum

Mazellat

Üye
slm engin.. bana güzel bi dosya kilitleme proğramı önerebilir misin?? istediğimiz yeri kilitleyebileceğimiz.. tşklerr...

kuwaie

kuwaie

Üye
Çok saol rapege

frony27

Üye
yaa abi senin werdiğin linklerde hep zipli oluyoo nasıl acıcam bu zipli dosyayı icine giriom bulmuo ipa uzantılı bi dosya bi soyleyebilir misin??

Mazellat

Üye
yaa abi senin werdiğin linklerde hep zipli oluyoo nasıl acıcam bu zipli dosyayı icine giriom bulmuo ipa uzantılı bi dosya bi soyleyebilir misin??

zip uzantısını sil o zaman olur.. sadece .ipa uzantısı kalsın.. .ipa uzantısı yoksa kendin yaz..

ku99

Üye
Arkadaslar peki Photo speak diye bir program var onun Son versiyonu varmi bende eskisi var oda ios4 de calismiyor

sWatKinG*

sWatKinG*

Üye
Knk ' lar Çok Sağolun Telefonumun Sorununu Hallettim Ben Counter Strike Arıyorum Bulursanız Sevinirim ;)

rapege

rapege

Üye
Knk ' lar Çok Sağolun Telefonumun Sorununu Hallettim Ben Counter Strike Arıyorum Bulursanız Sevinirim ;)

counter strike yok benzerleri var ve de böyle cs silahları var bi uygulamada işte silahların bilgileri falan yazıyor :)

sWatKinG*

sWatKinG*

Üye
Özelden Mesaj Gönderiyorum Ege Kardeş

sWatKinG*

sWatKinG*

Üye
Üzgünüz, Maalesef yeni üyelere veya forumda hiç aktiflik göstermemiş üyelere, özel mesaj (pm) gönderme yetkisi veremiyoruz. Bunun nedeni, bazı şahısların sadece reklam yapma amaçlı sitemize üye olarak kirlilik yaratması ve dolayısı ile yönetimi meşgul etmesidir.

Henüz PM sistemini kullanmanız için çok erken olduğunu düşünüyoruz, amacınız yukarıda söylediğimiz husus olmasa da, lütfen sitede aktiflik sağlayınca tekrar deneyiniz.

Amacınız sadece yardım istemek ise, lütfen forumlarda ilgili bölümlerde yardım isteyiniz.

Şu an için sadece, Sitedeki yöneticilere PM Gönderebilirsiniz ..

İyi Günler.

Böyle Yazıyor

Üst Alt