program ve Oyun isteyenler Gelsin (IPHONE İÇİNDİR )

Sponsorlu Bağlantılar

Revengeful

Emekli Yönetici
Guncelle artık xD jb cikti

--------------- Ekleme ---------------

Handsome sana link yazdım yukarda oraya bak.

rapege

rapege

Üye
Yaa Birde Benim Versiyon 3.1.3 Bunu 4.0.1 Yapsam Mı İyi Olur Yoksa 3.1.3 Versiyon Kalsınmı Ne Dersiniz

Kardeş Nerede Görünür Edge Nerden Kapatılır :D

menuye gel parmağını tarih yazan yerden sağa ittir ama aynı düzlemde olsun

Revengeful

Emekli Yönetici
Ege bunu bilmiyordum xD

Revengeful

Emekli Yönetici
Yemin ederim bilmiyordum xD

sWatKinG*

sWatKinG*

Üye
Yaa Birde Benim Versiyon 3.1.3 Bunu 4.0.1 Yapsam Mı İyi Olur Yoksa 3.1.3 Versiyon Kalsınmı Ne Dersiniz
Knkalar Edge Hangi İşaret Edge Yok xD :DD

Revengeful

Emekli Yönetici
E varya bı tane :D

O sanirim

Ege processes ne o Menüde ki

sWatKinG*

sWatKinG*

Üye
Revengeful ve Rapege Çok Ama Çok Sağolun :oke: Hayırlı Ramazanlar

Revengeful

Emekli Yönetici
Sanada ;)

sWatKinG*

sWatKinG*

Üye
Kardeşlerim Lütfen Bana Yardım Edin (Yurtdışı) iPhone umu iTunes ten 4.0.1 e Yükselttim Sonra Sim Kilitlendi Jailbreak İçin redsn0w Die Bişey İndirdim Sonra OS4 İndirdim redsn0w da browse dediğimde '' iPhone1,2_4.0_8A293_Restore.zip '' bunu Görmüyor Yeni Klasör Açtım Onun İçine Koydum Yine Görmedi Neden Acaba Bana Detaylı Yardım Edermisiniz Rica Ediyorum Lütfen

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
4,1 unloc yoktur diye biliyorum

sWatKinG*

sWatKinG*

Üye
Kardeş Peki Eski Versiyonuna Nasıl Dönebilirim ?? Nasıl Düzeltirim İphone u Lütfen Yardım Edin

afterlife97

afterlife97

Üye
4.0.1 unlock var 4.1'in betasini sadece apple da developer kaydi olanlar indirebilir.
iPhone üzerinden Jailbreakme.com'a gir sonra cydiadan ultrasn0w yükle.

sWatKinG*

sWatKinG*

Üye
Kardeş Bnim Tel Şöyle Oldu Bu Arada Telefonum (Yurt Dışı) iPhone 3.1.3 tü Ben 4.0.1 Yapmak İçin Update ye Bastım Sonra Bişeyler Yükledi İphone Baktım iTunes le USB Kablo İşareti Çıktı Bunu Nasıl Onarabilirim Bana Lütfen Yardımcı Olun

[sıze=4]kimse yokmu ???[/sıze]

afterlife97

afterlife97

Üye
iTunes buyuk ihtimalle hata vermistir usb ile tekrar baglayip restore a basin hata vrrse ne oldugunu soyleyn

sWatKinG*

sWatKinG*

Üye
Hiç Hata Vermedi Apple İşaretinin Altında Bişey Yüklendi Reset Attı iPhone Sonrada iTunes Ve USB Kablosu Çıktı Çözümü Varmıdır ?? (Yurtdışı İphone)

afterlife97

afterlife97

Üye
Usb ile baglayip itunesu acin recovery modunda gorucek devices bolumunden iphoneu sec restore a bas

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
arkadşlar soru cevap konusu degildir sadece oyun program isteklerinizi yazınız :nono:

Üst Alt