program ve Oyun isteyenler Gelsin (IPHONE İÇİNDİR )

Sponsorlu Bağlantılar

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

sWatKinG*

sWatKinG*

Üye
ahahah :D Uygulamalar İçin Saol Engin Kardeş :oke:

dilfernet

dilfernet

Üye
engin karedeş türkçe kuran-ı kerim meali varmı iphon için ?

OnsLaughT

OnsLaughT

Üye
eeee düşünüyorum :D

Revengeful

Emekli Yönetici
Merhaba abi bana String Trio adlı keman uygulaması lazımda..Yardımcı olurmusun :)

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

Revengeful

Emekli Yönetici
Harikasın abi süper çalışıyor, teşekkür ederim :good:
Abi birde bişey sorucam. Ben google a girip iphone için google earth baktım. Orda iphonun da resmi vardı fakat girdiğimde cihazınıza uyumlu değil dedi ve yüklemedi. Nedeni nedir acaba?

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Harikasın abi süper çalışıyor, teşekkür ederim :good:
Abi birde bişey sorucam. Ben google a girip iphone için google earth baktım. Orda iphonun da resmi vardı fakat girdiğimde cihazınıza uyumlu değil dedi ve yüklemedi. Nedeni nedir acaba?
bu programı indir kur abakalım işine yarayacakmı

ExceptionaL

ExceptionaL

Üye
Engin abi 100.sayfa şerefine senden bir ricam olcak. Bütün siteyi ve bu konuyu aradım ama Splinter Cell oyununu bulamadım. Bulduklarım oldu ama onlarında link ölü snden ricam tek link halinde hotfileye yeniden update edebilirmisin?

Teşekkürler

--------------- Ekleme ---------------

bu arada 100.sayfaya bn gelemedim artık engin abi sen cevabı 100.sayfadan yaparsın :oke:

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Engin abi 100.sayfa şerefine senden bir ricam olcak. Bütün siteyi ve bu konuyu aradım ama Splinter Cell oyununu bulamadım. Bulduklarım oldu ama onlarında link ölü snden ricam tek link halinde hotfileye yeniden update edebilirmisin?

Teşekkürler

bu arada 100.sayfaya bn gelemedim artık engin abi sen cevabı 100.sayfadan yaparsın :oke:

saoll nice 100 sayfalar diyelim o zaman
buyur splinter cell

Mazellat

Üye
100. sayfan hayırlı olsun engin kardeş.. paylaşımların için tekrar teşekkürler..

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
saol babacan tşk

fb123w

Üye
engin abi süper bi program var tam istediğim şey inş bulursun
dil antrönörü süper bi dil öretici itunes de resimlerini bakdım 9.9$ fiyati süper beyendim varmı acaba

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
engin abi süper bi program var tam istediğim şey inş bulursun
dil antrönörü süper bi dil öretici itunes de resimlerini bakdım 9.9$ fiyati süper beyendim varmı acaba
ewet duydum şu an yeni bir program biraz beklememiz lazım bulur bulmaz konu açarımm

Revengeful

Emekli Yönetici
Engin abi ilk sayfada dungeon hunter adlı oyunu paylaşmışsın fakat linkler ölmüş ya :(

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

Revengeful

Emekli Yönetici
Süpersin abi :sarıl:

Abi birde ben cydia dan installous adlı pro yu indirdim. İnternet sitelerini ve senin verdiğin resimlere baktım. İnstallous appstore şeklindeki bir program olarak gözüküyor. Fakat benim yüklediğim sadece bir tarayıcı. Program arşivlerini bulamadım. Belli bir versiyondamı var sadece?

Üst Alt