sever1
Üye
kardeş daha teli almadım 4g yi beklicem galiba ama aldığımda jailbreak yapcamSerkan kardedısım senın tel jaılbreaklımı?

kardeş daha teli almadım 4g yi beklicem galiba ama aldığımda jailbreak yapcamSerkan kardedısım senın tel jaılbreaklımı?

bugün face de gördüm pes 2010 bulabir misin?
al kardeşabi avatarın iphone için oyunu var mı mümkünse versene
kardeş şu oyunu bulabildim bak bi istersen;senden bir oyun isteğim var ama istediğim türde bir oyun varmı bilmiyorum knıght online tarzında lwl atlamalı bir oyun
Prince of persia:Warrior WithinPrince of persia:Warrior Within birde güzel bir parmakizi okuyucusu.
Şimdiden Teşekkürler...
adı finger scanŞey ben youtube'ye giremiyorum.Bu yüzden videoları izleyemiyorum yardım edermisiniz?Prince of persia:Warrior Within
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
parmakizi okuyucusuda iphonede yok..varsada ben bilmiyorum..
yok dedim ama buldum link aşağıda..adı finger scan
video linki;Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Şey ben youtube'ye giremiyorum.Bu yüzden videoları izleyemiyorum yardım edermisiniz?
Mozilla firefox için olana baktım yaptım olmadı.(mozilla kullanıyorum.)Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
yada şunu tıkla ve çalıştır"Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız" sonra tekrar dene
http://www.maxicep.com/network-internet-ve-guvenlik/youtube-ye-erisim-yollari-by-bad_boy-139570.htmlMozilla firefox için olana baktım yaptım olmadı.(mozilla kullanıyorum.)
kardeş şu oyunu bulabildim bak bi istersen;
Seven Swords Prologue ( Knight Online - Metin2 tarzı Online Oyun )
--------------- Ekleme ---------------
al kardeş

fiyatı elbette düşer ama ne kadar olur bilemem..zaten artık 3g üretilmiyor..3gs in fiyatına göre 3g de düşer..serkan kardesım ben sana bıse soracam hanı bu ıphone 4g cıkıoya 3g nin fiyatlarını etkilermi yani 3g 750tl ye kadar düşermi
selam arkadaslar iphone 16 3g ıcın video programı varmı acaba