program ve Oyun isteyenler Gelsin (IPHONE İÇİNDİR )

Sponsorlu Bağlantılar

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Zombie Infection oyunun linkini verirmisiniz..
http://www.maxicep.com/iphone-3g-uy...-herkeste-olmali-dawn-dan-tavsiye-348462.html

bu konudaki link ölmüş..alttada bi link var ama çok yavaş :( 15-20 kb ile indiriyor

bide Call of Duty World at War Zombies v1.3.0 oyunun linkini verirmisiniz..
haber verdigin için saol link yenilendi

yada burdan

Call of Duty: World at War: Zombies II cıkmış versiyon 1,4,1

sever1

sever1

Üye
haber verdigin için saol link yenilendi

yada burdan

Call of Duty: World at War: Zombies II cıkmış versiyon 1,4,1

oh be allah razı olsun dawn :oke:

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
rica ederim ismim engin bu arada :D

sever1

sever1

Üye
rica ederim ismim engin bu arada :D
saol engin kardeş bnmde ismim serkan :D

bide senden ricam Call of Duty: World at War: Zombies II cıkmış versiyon 1,4,1 linki çalışmıyor :(

tmmdır engin kardeş buldum sonunda :D benden başka arayanlara yardımcı olur belki ;)

işte link:

maxwell43

maxwell43

Üye
kardesim ben (BROTHERS IN ARMS 2:GLOBAL FRONT--TOM CLANY'S H.A.W.X) arıyorum burdada var fakat lınler ölü acaba sen oyunların tam sürümünü bulabılırmısın sımdıden tesekkurler

magicwords06

Üye
bu 5 syfada bahsetmiş oldugun softphone programı nasıl çalıştırılıyor..programda kayıt falan bişi diyor nereye kayıt olmak gerekiyor...kuruyoruz ama hiç bişi yapamıyoruz.kullanabilmemiziçin ne yapmamız lazım.

ataos12

Üye
ipa dosyası nasıl kullanılıyo

sever1

sever1

Üye
kardesim ben (BROTHERS IN ARMS 2:GLOBAL FRONT--TOM CLANY'S H.A.W.X) arıyorum burdada var fakat lınler ölü acaba sen oyunların tam sürümünü bulabılırmısın sımdıden tesekkurler

BROTHERS IN ARMS 2:GLOBAL FRONT;

TOM CLANY'S H.A.W.X

yada;

blablabla98

blablabla98

Üye
banada Trenches adlı oyunu atabilirmisiniz??

phantassoo

Üye
bnde orjinal iphone var programları nerdenn bulabilirr ve yüklerimm... cook acill lazımmm örneğin:video cekme programıı,oyun vb şimdidenn teşkkürlerr

blablabla98

blablabla98

Üye
ipa dosyası nasıl kullanılıyo

şimdi indirmiş olduğun ipa dosyasına iki kez tıklıyorsun , sonra o İTunes da applications kısmında cıkıyor. İPhone unu pc ye bağladıktan sonra İPhone kısmından applications a gel , programa tik koy ve Sync de :oke:

--------------- Ekleme ---------------

bnde orjinal iphone var programları nerdenn bulabilirr ve yüklerimm... cook acill lazımmm örneğin:video cekme programıı,oyun vb şimdidenn teşkkürlerr

Bu konu daha önce bir yerde açılmıştı. Cydia dan İnstallous adlı bir program indiriyoruz. Ayrıntılı bilgiye sahip değilim

mertatakan

Üye
Banada Medieval ı bulur musun koyduğun link çalışmıyor...

blablabla98

blablabla98

Üye
24 saatiniz doluyor haa !!!:kop:

berktezkosar

berktezkosar

Üye
engin abi gene sana işim düştü :D guitar hero çıktı iphone için!! tap tap teması falan deil.. link: ben baktım ama craclisini bulamadım.. bulabilirsin çok sevinirim.. teşekkürler.. :)

Üst Alt