program ve Oyun isteyenler Gelsin (IPHONE İÇİNDİR )

Sponsorlu Bağlantılar

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
acaba stick war vede cartoon wars in ikisinide bulabilirmisiniz birini bile bulsaniz cok guzel olur hemde bir cok insan faydalanir sanirim
stick war

cartoon wars

N_O_A

Üye
merhaba iphone için istediğimiz numaraların aramasını engeleyebileceğimiz bir uygulama mevcut mu acaba..

mehmet_arısoy

mehmet_arısoy

Üye
photos of fire adlı proğramı sitede bulamadım eklersen sevinirim

illu928

Üye
slm lar engin bey benim bayağı bi sorum olcak cvplarsanız sevinirim ...

Öncelikle iphone telefonunun son modeli hangisidir ve ücreti ne kadar...
ve net te en çok gördüğüm oyun asphalt 5 iphoneye nasıl yüklenir formatı nedir ve hangi model den aşağı olmaması gerekir ...
bu oyunların yüklenmesi için kaç işlem yapmak gerekir...
paylaştığınız oyun vs programlar nasıl yüklenir...
ve son olarak en çok duyduğum Jailbreak telefonu hangi açıdan etkiler ne özelliği vardır ve son sürümü hangisidir...

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
photos of fire adlı proğramı sitede bulamadım eklersen sevinirim
süper bir program bende kulanmıştım ufleyerek fotorafları yakıyorsunuz hayırlı olsun

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
slm lar engin bey benim bayağı bi sorum olcak cvplarsanız sevinirim ...

Öncelikle iphone telefonunun son modeli hangisidir ve ücreti ne kadar...
ve net te en çok gördüğüm oyun asphalt 5 iphoneye nasıl yüklenir formatı nedir ve hangi model den aşağı olmaması gerekir ...
bu oyunların yüklenmesi için kaç işlem yapmak gerekir...
paylaştığınız oyun vs programlar nasıl yüklenir...
ve son olarak en çok duyduğum Jailbreak telefonu hangi açıdan etkiler ne özelliği vardır ve son sürümü hangisidir...
iphone en son modeli iphone 3G S modelidir fiyatı 1600 civarı bilmiyorum tahmın yurutuyorum en son versiyonu 3,1,3 tür 4,0 yakında cıkacak
telefona 2 şekilde oyun yuklenir satın alarak yada telefonu j.b yapark iki şekildede ıtunesden yukleyebilirsin oyun ve programların fprmatı ipa uzantılı dosyalardır genelde 3,0 uzeridir oyunlar ama artık bu dahada ilerleye bilir 3,1,2 olabilir
bu linkten j.b anlatımı var 3,1,2 versiyonu için
http://www.maxicep.com/iphone-3g-de...-ve-3-1-2-3g-icin-resimli-anlatim-271832.html

j.b telefonlara oyun program nasıl yuklenir

http://www.maxicep.com/iphone-3g-de...am-nasil-yuklenir-resimli-anlatim-309047.html

illu928

Üye
iphone en son modeli iphone 3G S modelidir fiyatı 1600 civarı bilmiyorum tahmın yurutuyorum en son versiyonu 3,1,3 tür 4,0 yakında cıkacak
telefona 2 şekilde oyun yuklenir satın alarak yada telefonu j.b yapark iki şekildede ıtunesden yukleyebilirsin oyun ve programların fprmatı ipa uzantılı dosyalardır genelde 3,0 uzeridir oyunlar ama artık bu dahada ilerleye bilir 3,1,2 olabilir
bu linkten j.b anlatımı var 3,1,2 versiyonu için
http://www.maxicep.com/iphone-3g-de...-ve-3-1-2-3g-icin-resimli-anlatim-271832.html

j.b telefonlara oyun program nasıl yuklenir

http://www.maxicep.com/iphone-3g-de...am-nasil-yuklenir-resimli-anlatim-309047.html

tşk ler çok yardımcı oldunuz:oke:

--------------- Ekleme ---------------

birde sanırsam yukarıda sormuşum asphalt 5 oyunu iphone 3gs tel e aynı yöntemlerle yükleniyor diye bir açıklama okumuştum ama oyun 250 mb sanırsam sorun olurmu?

birde jailbreak tel e zararlımıdır.zararlıysa hangi açıdan zararlıdır.ve yüklenişi hakkında biraz bilgi verirmisiniz.

bunlar da son sorularım şimdiden teşekkürler

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
birde sanırsam yukarıda sormuşum asphalt 5 oyunu iphone 3gs tel e aynı yöntemlerle yükleniyor diye bir açıklama okumuştum ama oyun 250 mb sanırsam sorun olurmu?birde jailbreak tel e zararlımıdır.zararlıysa hangi açıdan zararlıdır.ve yüklenişi hakkında biraz bilgi verirmisiniz.bunlar da son sorularım şimdiden teşekkürler
butun oyun ve programlar aynı yönetmle yuklenir ister 500 mb olsun ister 500 kb fark etmez
j.b telefona zararlımı aslında ewet jib birkere sarj oranını 4/1 azaltır yani nedir sarjın 4 gun gidiyorsa misal j.b sonra 3 gun olacak j.b ile gelen binlerce özelik ekleye bilirsin telefonuna nedir tema modifiye programlar buda cihazının işlemcisini daha fazla calışmasına sebep olacak bununda kötu yani cihazın daha cok çalışıp ömrunun daha az hale getirecek

cvz10

Üye
egin kardes pocket saz bugun free olrak inebiliyo fakat 3.1 olmadindan iphone yukleyemiyo benim iphone yurtdisindan gelme surumu 3.1 yukseltirsen kapanirmi bi yardimci olsan birde bir ust surum yani 3.1 nasil yukleniyo acele cevap lutfen saygilar

Teshki

Üye
egin kardes pocket saz bugun free olrak inebiliyo fakat 3.1 olmadindan iphone yukleyemiyo benim iphone yurtdisindan gelme surumu 3.1 yukseltirsen kapanirmi bi yardimci olsan birde bir ust surum yani 3.1 nasil yukleniyo acele cevap lutfen saygilar

normal yukleme yaparsan evet kapanir

custom frimware olarak yuklemen lazim 31 surumunu

nette aratirsan telefon modeline gore 3.1.3 surumu Custom frimware die cikar

mikokim

Üye
cok tessekkur ederim ilginiz alakaniz icin ben nete girememistimde hemen cevap yazamadim.

asi9498

Üye
tşk dawn tamamdır.

Teshki

Üye
Pocketsaz1.1 versionu cikmisd

trt123

Üye
call recorder tarzı görüşmeleri kayıt eden program lazım..ilginize şimdiden teşekkürler..

mikokim

Üye
benim iki tane arzum var gene onemli oldugunu dusundugum dosyalar.
1. jaadu pcye uzaktan baglanmak icin
2. file magnet sunumlar vs. ler icin

memoli_xx

memoli_xx

Üye
slm domino oyunu bulabilirmisinniz şimdiden tskr

cvz10

Üye
enginbey 3.0 icin video kayit programi bulabirmisn tesekkur ederim

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
benim iki tane arzum var gene onemli oldugunu dusundugum dosyalar.
1. jaadu pcye uzaktan baglanmak icin
2. file magnet sunumlar vs. ler icin
jaadu

Folders - Private File

Üst Alt