program ve Oyun isteyenler Gelsin (IPHONE İÇİNDİR )

Sponsorlu Bağlantılar

berktezkosar

berktezkosar

Üye
magicwords06 adlı arkadaşım.. aynı sorun bende de vardı.. yapman gerekenler çok basit.. önce belgelerime gir..araçlar.. klasör seçenekleri...görünüm... orada "bilinen dosya türleri için uzantıları gizle" yazıyor.. muhtemelen o kutucuk dolu.. ona bi daha tıkla boş hale getir.. artık rar doyası olarak indirdiğin oyunlardan bazılarının uzantısı ".ipa.zip" şeklinde... ".zip" kısmını sil.. sadece ".ipa" kalsın.. işte bu kadar ;) yardımcı olduysam sevindim :)

cvz10

Üye
engin kardes bana pocketsaz bulabilirmisin yeni cikmis sanirim

magicwords06

Üye
magicwords06 adlı arkadaşım.. aynı sorun bende de vardı.. yapman gerekenler çok basit.. önce belgelerime gir..araçlar.. klasör seçenekleri...görünüm... orada "bilinen dosya türleri için uzantıları gizle" yazıyor.. muhtemelen o kutucuk dolu.. ona bi daha tıkla boş hale getir.. artık rar doyası olarak indirdiğin oyunlardan bazılarının uzantısı ".ipa.zip" şeklinde... ".zip" kısmını sil.. sadece ".ipa" kalsın.. işte bu kadar ;) yardımcı olduysam sevindim :)
berktezkosar kardes tesekkur ettım dediğin gibiymiş..birde su cycorder 3gs uyumlusu nu bulursam degmen keyfıme :)

Rejepo

Üye
iRealSMS 3.0 Sürümünü Eklermisiniz Çok Aradım Ama Bulamadım

huseyingokce

Üye
kardeşim denge oyunu varmıydı acaba...

Rejepo

Üye
iRealSMS 3.0 Sürümünü Eklermisiniz Çok Aradım Ama Bulamadım

aykutselin

Üye
Engin merhaba;
sunset riders diye bir kovboy oyunu vardı eskiden atari salonlarında iphone için varmı bilmiyorum ama sana bir sorayım istedim şimdiden teşekkürler

Teshki

Üye
pocketsaz die bi program yeni cikmis 23 nisanda iphone icin sanal baglama nerden bulabiliris

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
pocketsaz die bi program yeni cikmis 23 nisanda iphone icin sanal baglama nerden bulabiliris
ewet saz programını bende bekliyorum daha yok malesef bulur bulmaz sanada göndercem okk:oke:

napolyon94123

Üye
engin abi ganster linki verirmisin

TOLGAK

Üye
Merhabalar, iphone için driver oyununu arıyorum. Tek linkte temin ederseniz sevinirim.

mertatakan

Üye
Engin kardeş guitar hero rock tour u bulur musun?

napolyon94123

Üye
engin abi çok sağol

Üst Alt