program ve Oyun isteyenler Gelsin (IPHONE İÇİNDİR )

Sponsorlu Bağlantılar

memoli_xx

memoli_xx

Üye
kardes REAL FULBOL 2010 oyunu lazimdi simdiden tskuler

moshmec

Üye
İphone Oud v1.2 yada bulunamazsa v1.1 i koyabilirmisiniz acaba?

memoli_xx

memoli_xx

Üye
rf 2010
indir
helel olsun ne istesek aninda istegimizi yerine getiriyorsun cok sagol
kardes benim cihaz yurt dişindan gelme fake imei yapmak istiyorum mumkunmu acaba yardimci olabilirmisin rica etsem simdiden tesekkur

Knuckles50

Üye
baba bana angry birds ü bulabilr misin ??

kadiran123

Üye
engin abi ndrive turkey bulablirmisn sımdıden saol..

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
helel olsun ne istesek aninda istegimizi yerine getiriyorsun cok sagol
kardes benim cihaz yurt dişindan gelme fake imei yapmak istiyorum mumkunmu acaba yardimci olabilirmisin rica etsem simdiden tesekkur
rica ederim ne demek fake ime konusuna gelince fake ima sadece 2g de var 3g ve 3gs te malesef yapılmıyor

mehmet_arısoy

mehmet_arısoy

Üye
slm
radyo varmı yerli kanallar için

sonicfb

Üye
abicim bana james cameron's avatar oyununu koyarmısın demo olmasın

asusbey

Üye
merhaba arkadaşım benim senden ricam online oyun warmı bulabilirmisn ,sadece tek kişiyi yöneterek oynaya bileceğim oyunlar ve rpg oyunlarını listelermisin

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
merhaba arkadaşım benim senden ricam online oyun warmı bulabilirmisn ,sadece tek kişiyi yöneterek oynaya bileceğim oyunlar ve rpg oyunlarını listelermisin
oyunun ismini vermen lazım tarif ile oyun bulamam

cerenazan

Üye
merhaba iTunes Store bu ülkede desteklemiyor şeklinde bir hata veriyor ne yapmam gerekiyor. 3.1.3 versiyonunu kullanıyorum.

sonicfb

Üye
Çok saol abi

magicwords06

Üye
arkadaşlar kolay gelsin şöle geçmişe bir baktım nasıl bu sayfayı kaçırdım takip edemedim diye yakındım..kardes uzun lafın kısası bir program isteyecem ..bana iphone da çekilmiş fotoları bozmadan zoom yapan bir program lazım.piyasadakiler çekilmiş olan fotonun üzerinde zoom yapınca fotoyu bozuyor ama nokialar bozmuyor..boyle bir program var vede paylaşırsan svinirim..kolay gelsin şimdiden teşekkürler...

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
arkadaşlar kolay gelsin şöle geçmişe bir baktım nasıl bu sayfayı kaçırdım takip edemedim diye yakındım..kardes uzun lafın kısası bir program isteyecem ..bana iphone da çekilmiş fotoları bozmadan zoom yapan bir program lazım.piyasadakiler çekilmiş olan fotonun üzerinde zoom yapınca fotoyu bozuyor ama nokialar bozmuyor..boyle bir program var vede paylaşırsan svinirim..kolay gelsin şimdiden teşekkürler...
bunu dene işini görecektir

Üst Alt