program ve Oyun isteyenler Gelsin (IPHONE İÇİNDİR )

Sponsorlu Bağlantılar

dante24

Üye
ben yeni iphone 3gs aldmda tema oyun fln yükleyemyrm itunesda bişi acmk istio ordada kredi kartı no su istio fln annayamdm girmdm o işe biri yardımcı olablr mi bna nasıl halledeblrm? smddidn tskkler

bthnkrdk

bthnkrdk

Üye
slm madden nfl 2010 ea games bulabilirmisin acaba

berktezkosar

berktezkosar

Üye
sa engin abi.. Tap Tap Radiation çıktı iPad için.. ayrıca iphone'da fln da oynanablio.. ama indirmeye kalkdığımda itunes'un yeni versiyonunu indir diyo.. forumda bi konuda görmüştüm bi arkadaşımız versiyonunu güncelledikten sonra crackli oyunları fln atamaz olmuş.. falan da filan.. onun cracklisi çıktıysa bulabilirsen çok sevinirim.. şimdiden teşekkürler

feverish_man

feverish_man

Üye
engin ibluenova programının tam sürümünü bula bilirmiyiz cydia da demosu var tam sürümünü bulamadım bulursan sevinirim

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
sa engin abi.. Tap Tap Radiation çıktı iPad için.. ayrıca iphone'da fln da oynanablio.. ama indirmeye kalkdığımda itunes'un yeni versiyonunu indir diyo.. forumda bi konuda görmüştüm bi arkadaşımız versiyonunu güncelledikten sonra li oyunları fln atamaz olmuş.. falan da filan.. onun lisi çıktıysa bulabilirsen çok sevinirim.. şimdiden teşekkürler
malesef :bilmm ilerleyen günlerde cıkarsa veririm

tfsi

Üye
benim iphone 3gse jailbreak yapamiyorum(48. hafta üretim 3.1.3 sürüm) nasıl yapılıyor bilen varsa lütfen yazsın veya bunları jailbreak olmadan yükleyebilirmiyim app store haricinde
???? yardım lütfen!!!

feverish_man

feverish_man

Üye
engin bana
monopolıy
rayman 2
solitaire
bunları bula bilirmisin

pomogne

pomogne

Üye
Engin Abi acaba acık kalan programları kapatabılecek programlar arası geciş yapabilecek program önerin varmı

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
feverish_man

feverish_man

Üye
babacım vallai sordugun oyunlar hepsi sitede en az 2 şer defa verilmiz arama tusunu kullan tekrar tekrar veriyorum oyunları
engin ya ben baktım hepsini buldum ama sadece rayman2 nin linki ölmüş ilgilenirden sevinirim

dante24

Üye
engin abi benim soruma cevap vermedin..bu yüklemeyi nasıl yapıcam ı phone aacıklarımısın?

buraq42

buraq42

Üye
Call of duty iphone 3g YE OYUN BULABİLİRMİSİNZ:ağlarım:

cemfirtin2003

Üye
Mirror's Edge çıktı bulabilirmsiniz

Chrome-8 bulabilirmisiniz

dnz652

Üye
Slmlar Call of Duty Zombies var eminim linkini atarlar...Yeri burası degıl dıyebılırsınız ama oyunla ılgılı bı sorum var.
Benimde sorunum o oyunun multisi ile ilgili acaba olan varsa nasıl wi fi oynadıklarını acıklar mı? bizde birbirine baglanma sorunu var.

Üst Alt