berktezkosar
Üye
bunu diodum ben de engin abi saolewet izledim videoyu arastırdım daha cıkmamış
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
çıksada sabahlasak bu oyunla 
bunu diodum ben de engin abi saolewet izledim videoyu arastırdım daha cıkmamış
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
çıksada sabahlasak bu oyunla 
bu isimde program bulamdım tekrar versene ismi yada youtubeden videosunu verbenim bir ricam olacaktı... appstore da chetele adında bir risale programı var..acaba onun lenmiş halini bulabilirmisiniz,gerçekten çok makbule geçecek..şimdiden teşekkürler
immi real sms varmı abici
--------------- Ekleme ---------------
im + istiyorum![]()
allah için nerden duydun bu real sms ii bi link versene nerden gördun bu programı bende cok merak ettimtşk ederim real sms varmı acaba çok saol

bu konu sadece iphone oyun ve program içindir pc bölümünde istek yapmalısın sitemizde fu.ul pc programı vermek yasaktıriphone icin pcde zil sesi yapma programi son versiyonunu RingtoneExpressions ve keyli ariyorumsimdiden tesekkurler
ismi yanlış yzmısın kardes galiba aradıgın oyun buengin abi "audiotorium" die bi oyun vardı.. onu buklabilir msn? müzik oyunu gibi hani.. ekrana şekiller çizilerek oynanıodu.. şimdiden teşekkürler![]()
var bir suru var ama ismini tam cıkaramıyorum sen bana programı ismini tam olarak yazarsan ben sana bulacammrb engin iphone 3gs için tam ekran arayanın fotosunu gösteren bir program varmı?
bu oyun cydiada var galiba cydiadan aratarkadaşım iphone için fuII thorttle oyunu varmı you tube ta bu video yu buldum da internete bulamadım ama sana zahmet bi bakar mısınLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bu arada fuII yazmak ne kadar zor yaa![]()

sen iste yeterEngin abi isteklerim bitmiyo biliyorum asırıya kaçmak istemiyorum ama senin gibi bonkor adam zor bulunur"RockBand" - "Alive4Ever" - "Socic Vox" oyunları. Tekrardan hersey icin tesekkurler. ^^