program ve Oyun isteyenler Gelsin (IPHONE İÇİNDİR )

Sponsorlu Bağlantılar

berktezkosar

berktezkosar

Üye

cvz10

Üye
engin bey bu tangas aplikasyonu benim iphonede acmiyo neden aceba 3.0 versiyonu telefonun uygulamadami bi hata var aceba yoksa bendemi sonurn

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
benim bir ricam olacaktı... appstore da chetele adında bir risale programı var..acaba onun lenmiş halini bulabilirmisiniz,gerçekten çok makbule geçecek..şimdiden teşekkürler
bu isimde program bulamdım tekrar versene ismi yada youtubeden videosunu ver

peache

peache

Üye
i real sms full varmı abici

--------------- Ekleme ---------------

im + istiyorum :D

peache

peache

Üye
tşk ederim real sms varmı acaba çok saol

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

KAANFR

Üye
iphone icin pcde zil sesi yapma programi son versiyonunu RingtoneExpressions full ve keyli ariyorumsimdiden tesekkurler

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
iphone icin pcde zil sesi yapma programi son versiyonunu RingtoneExpressions ve keyli ariyorumsimdiden tesekkurler
bu konu sadece iphone oyun ve program içindir pc bölümünde istek yapmalısın sitemizde fu.ul pc programı vermek yasaktır

berktezkosar

berktezkosar

Üye
engin abi "audiotorium" die bi oyun vardı.. onu buklabilir msn? müzik oyunu gibi hani.. ekrana şekiller çizilerek oynanıodu.. şimdiden teşekkürler :)

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
engin abi "audiotorium" die bi oyun vardı.. onu buklabilir msn? müzik oyunu gibi hani.. ekrana şekiller çizilerek oynanıodu.. şimdiden teşekkürler :)
ismi yanlış yzmısın kardes galiba aradıgın oyun bu
Auditorium

aradıgın oyun buysa burdan indir

hakankurban

hakankurban

Üye
mrb engin iphone 3gs için tam ekran arayanın fotosunu gösteren bir program varmı?

amg_

amg_

Üye
Engin Kardeş Tekrar Merhaba,

Ben Senden

"Phlogistic Apps'tan World Rally Championship: WRC News"
"Races! Plus"
"Racing Champs Pro"
"Rally Mobile"
"irally 2010"
"İRC Rally"

bu programları bulma şansımız nedir? Daha Öncede İstekte Bulundum Ama O Zamanlar Daha Yoktu Bu Programlar.

Belki Çıkmıştır Diye Mesajımı Yeniledim.

Şimdiden Teşekkürler.

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
berktezkosar

berktezkosar

Üye
ewet bu saol engin abi :)

by_tata

Üye
arkadaşım iphone için fuII thorttle oyunu varmı you tube ta bu video yu buldum da internete bulamadım ama sana zahmet bi bakar mısın

bu arada fuII yazmak ne kadar zor yaa :)

beko45

beko45

Üye
Engin abi isteklerim bitmiyo biliyorum asırıya kaçmak istemiyorum ama senin gibi bonkor adam zor bulunur :D "RockBand" - "Alive4Ever" - "Socic Vox" oyunları. Tekrardan hersey icin tesekkurler. ^^

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
arkadaşım iphone için fuII thorttle oyunu varmı you tube ta bu video yu buldum da internete bulamadım ama sana zahmet bi bakar mısın

bu arada fuII yazmak ne kadar zor yaa :)
bu oyun cydiada var galiba cydiadan arat
sitede c.rack ve fu.l yazmak yasak :D:D

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Engin abi isteklerim bitmiyo biliyorum asırıya kaçmak istemiyorum ama senin gibi bonkor adam zor bulunur :D "RockBand" - "Alive4Ever" - "Socic Vox" oyunları. Tekrardan hersey icin tesekkurler. ^^
sen iste yeter
rock band

alive 4 ever

sonic vox

blablabla98

blablabla98

Üye
yha bn bi oyun indirdimde (ipa olarak) onu nasıl iphone a atacam

Üst Alt