Slm engin abi real football 2011 için vermiş olduğun linkler çalışmıyor. Sitedekilerde çalışmıyor. İnstallous ta da gözükmüyor. Apptrackr.org da da bulamadım. Yani anlıyacağın hiçbir yerde bulamıyorum. Rica etsem bu oyunu sağlam bir şekilde linkini verirmisin?
--------------- Ekleme ---------------
Engin abi gerek kalmadı yabancı bir siteden buldum. Bulamayanlar içinde linkini veriyorum.
Engin bey benim bir sorum olucaktı..Ben telefonuma jailbreak yüklemek istemiyorum fakat telefona oyun,program vb. şeyler atmak istiyorum.itunes'tan üyelik yaparsam indirdiğim 'free' veya ücretli oyun ve programları sorunsuz çalıştırabilirmiyim?YARDIMCI OLABİLİRSENİZ SEVİNİRİM...
Engin bey benim bir sorum olucaktı..Ben telefonuma jailbreak yüklemek istemiyorum fakat telefona oyun,program vb. şeyler atmak istiyorum.itunes'tan üyelik yaparsam indirdiğim 'free' veya ücretli oyun ve programları sorunsuz çalıştırabilirmiyim?YARDIMCI OLABİLİRSENİZ SEVİNİRİM...
Dostum Bana 2 tane Uygulama LAzım Teki Ufleyerek Etek Kaldırma Oyunu Var Videosunu izlemistim Cok Makara Bisey Onu bulmanı istiyorum Bide Bitane TEma Var Kadın Geliyo Elinde Kovayla Sonra Camı Siliyor Biraz Erotige Kacıyor O Tema Ama Cok Aradım Bulamadım Eger Bulabilirsen iyi Olur
Engin bey öncelikle yardımlarınızdan dolayı TEŞEKKÜR etmek isterim.
Benim sizden ricam.
gps navigasyon programı olan GARMİN proramını ve avrupa haritasını (eğer avrupa yok ise FRANCE haritasını) iphone versiyonunu bulmanızı sizden arz ve rica ederim.
Saygılarımla.
Traffic rush ve where is my phone uygulamalarının ücretsizi kırılmamış iphone icin ?¿
traffic rush vardı eskiden ücretsizdi indirmiştim öle böle derken silindi... =/
engin abii sanirim adini yanlis gormediysem
eger yanlis isem kurusa bakma
ben bir arkadasta gordum onun iphone 3gs var tus kilidini acarken slide i kaydiriyor ve slide kayarken hemen arkasindan trabzonspor yaziyor
bende iphone 4 var bende aynisindan istiyorum
ama fenerbahce yada yarbay38 yazarsa iyi olur bunu nasil yapabilirim
forum dan pek anlamiyorum ozel msj atarsan cok memnun olurum
tesekkur ederim