Hasan Üye Bana bu program yetiyor www.maxicep.com/symbian-s60v3-pytho...ip-mbm-sis-mif-paketleme-programi-623903.html Jpg dosyayı .svg yapma programı da var Teşekkürler Furkan
Bana bu program yetiyor www.maxicep.com/symbian-s60v3-pytho...ip-mbm-sis-mif-paketleme-programi-623903.html Jpg dosyayı .svg yapma programı da var Teşekkürler Furkan
Silinen Üye 94869 Kapalı Hesap Konu Sahibi Hasan' Alıntı: Bana bu program yetiyor www.maxicep.com/symbian-s60v3-pytho...ip-mbm-sis-mif-paketleme-programi-623903.html Jpg dosyayı .svg yapma programı da var Teşekkürler Furkan Genişletmek için tıkla ... Sana da teşekkürler
Hasan' Alıntı: Bana bu program yetiyor www.maxicep.com/symbian-s60v3-pytho...ip-mbm-sis-mif-paketleme-programi-623903.html Jpg dosyayı .svg yapma programı da var Teşekkürler Furkan Genişletmek için tıkla ... Sana da teşekkürler
mc.a Üye Rambo_FT' Alıntı: RomPatcher yamaları açılış ekranından önce aktif yapamıyor. O yüzden açılış ekranı değişmemiş görünüyor. Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler tekrar
Rambo_FT' Alıntı: RomPatcher yamaları açılış ekranından önce aktif yapamıyor. O yüzden açılış ekranı değişmemiş görünüyor. Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler tekrar
Silinen Üye 94869 Kapalı Hesap Konu Sahibi memo2506' Alıntı: Teşekkürler tekrar Genişletmek için tıkla ... Tekrar
Hıqh_VoLTaqe27 Üye Dosyalar Rofs2/resources/apps klasöründe yer alıyor. BU DOSYALAR BENDE NİYE YOK NERDE BUNLAR?