proğram kurmada sorun yaşayan arkadaşlar Buraya buyursun akşam 18:00 dan 09:00 k

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
volpan

volpan

Üye
    Konu Sahibi
proğram kurmada sorun yaşayan arkadaşlar Buraya buyursun akşam 18:00 dan 09:00 k
proğram kurmada sorun yaşayan arkadaşlar Buraya buyursun akşam 18:00 dan 09:00 kadar online olarak sorunu olan arkadaşımın sorununu çözeceğim. yanlız problem sadece s60 v3 (3rd) ilgili oyun proğram tema müzik video vsvs.
Not:sorularınıza en geç 30 dk içinde yanıt verilecektir
:sn: Oturum açılmıştır :sn:

--------------- Ekleme ---------------

Diğer konularda sorununu çözemeyen arkadaşlarda çok madurlar ise buraya buyursunlar. bu siteden sorunları çözmeden gitmelerine yüreğimiz el vermez...

orucayus

Üye
arkadaşım benim telefon 6600 eskiden jar biçimindeki oyunları yüklüyordu şuanda yüklemior bir çözüm bulabilirmiyiz neden olabilir??????

> çileke$ <

> çileke$ <

Üye
arkadaşım benim telefon 6600 eskiden jar biçimindeki oyunları yüklüyordu şuanda yüklemior bir çözüm bulabilirmiyiz neden olabilir??????
x-plore direkt jar ın içine girer sistemle aç seçeneğini kullan...;)

garez123

garez123

Üye
Benim Tel 6630 Gıtar Tune Yükledim Ama Sonra Kaldırmak Istedim Olmuyor Ne Yapabilirim Acaba

> çileke$ <

> çileke$ <

Üye
Benim Tel 6630 Gıtar Tune Yükledim Ama Sonra Kaldırmak Istedim Olmuyor Ne Yapabilirim Acaba
ilk önce arkaplanda açık kalmış olabilir menü tuşuna basık tut açıksa c ile sonlandır sonra uygulama yöneticisinden gitar tuneyi bul c ye bas kaldır...

garez123

garez123

Üye
arkaplanda açık değil kapalı kaldır diyorum tüm uygulamalar kapatılsınmı diyor evet diyorum menüye dönüyor hayır diyorum yükleme iptal edildi diyor ne yapmam lazım nasıl kaldırcam format işe yararmı

KaL_TaHa

Üye
slm arkadaşım bnede n73 var vista tema yüklüyurum ancak yüklenirken sonuna geliyor yüklenemiyor dior nedeni nedir acaba?

en81

Üye
S.a kardeş ben de n81 nokıa var proğram konusunda biraz yardım edebilirtmisimn

Harun509

Üye
Slm arkdşlar ben nokıa 7610 telfnuma adresnden java olan google maps ı yüklymyorm yüklensin mi evet diyorm daha snra telefn menüye geri atıyor web ten çıkıyor kanka msn progrmndada öyle yapyor bir yardm edin format attm olmuyor teşekurler

budddhabar

Üye
selamlar N95 8GB a N Gage oyun oynamak için ne yüklemem lazım
Forumlardakileri denedim.
Please reboot your device an continue installion
diye bir uyarı verdi... Lütfen yardım edersen çok sevinirim.

lülüü

Üye
üstat benim tl n 78 soft format atmadan önce vlanı çok rahat kullanıyodum soft format attım vlan a girmiyo artık ağ geçidi cvp vermiyo diye bi ileti geliyo yanlız şunu belirteyim ben sadece soft format attım formattan sora yüklenecek dosyalar varsa hiç bişi yüklemedim bi yardımcı olursan sevinirim tşk

orhaan48

orhaan48

Üye
bi proğram yüklemek istediğimde hep sertifika hatası diyor ne demek ve nasıl yapılıyor

tekgerçek26

Üye
İyi akşamlar kardeşim benim telefonum 5730 xm ben windows live messenger yüklemeye çalışıyorum sürekli aynı hatayı diyor eskiden yüklemiştim fakat şimdi desteklemiyor uyarısı veriyor yardı medebilir misin acaba?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt