canner88 Üye imkansız bile yetersiz iş şifre kırma olduğunda onlarca xboxu birbirine bağlayıp işlemci zincirlemesi yapanlar varken cep telefonundan wpa kırmak komik bir rüya olur
imkansız bile yetersiz iş şifre kırma olduğunda onlarca xboxu birbirine bağlayıp işlemci zincirlemesi yapanlar varken cep telefonundan wpa kırmak komik bir rüya olur
MrExpert Üye ben pc den kırmak 3.5 saat sürdü oda 6 haneli dandik bişifre ve şifreyi biliodum denemek için yapmıştım.
ben pc den kırmak 3.5 saat sürdü oda 6 haneli dandik bişifre ve şifreyi biliodum denemek için yapmıştım.
zülfikar Üye boş konuşmayın ben bilgisayara bir program yükledim wıfı şifresini anında öğrendim hem android ve ıphone da var bu programlar
boş konuşmayın ben bilgisayara bir program yükledim wıfı şifresini anında öğrendim hem android ve ıphone da var bu programlar
MrExpert Üye Insanların wifilerini kırmak suçtur ve bilişim suçlarına şikayet edilirse tell ıp sınden sızı bulup ceza verile bilir....
Insanların wifilerini kırmak suçtur ve bilişim suçlarına şikayet edilirse tell ıp sınden sızı bulup ceza verile bilir....