Silinen Üye 94869
Kapalı Hesap
-
Konu Sahibi
-
Herşey yoluna girdi, hatayı tespit etmekle kalmadım aynı zamanda çözdüm. Sanırım nasıl aksilikler üst üste geliyorsa, sorunlarda üst üste çözülüyor. Programla 700 küsür dosyayı aynı anda düzenlemek yerine ikiye böldüm, önce yarısını düzenliyorum sonra kalan yarısını. Programda bilgisayarda 1 kere olsun kafayı yemedi, kapanmadı. Çok şükür
Projenin iptal olduğu yok, durmak yok yola devam
Belle benzetmelerinin %50'si tamam.
Bazı belle bar ları yükleyince bazı yerlerde belle simgeleri yerine normali gibi seçenekler çıkış yazıları yazıyordu. Örneğin. ayarlarda telefon ayarları kısmında internete bağlanırken bağlantı seçme menüsü geldiğinde. Bunlar çözülemez bir durum mu? Size de buralarda belle simgeleri yerine seçenekler çıkış yazıları çıktımı?Belle benzetmelerinin %100'ü (hepsi) bitti
Bazı belle bar ları yükleyince bazı yerlerde belle simgeleri yerine normali gibi seçenekler çıkış yazıları yazıyordu. Örneğin. ayarlarda telefon ayarları kısmında internete bağlanırken bağlantı seçme menüsü geldiğinde. Bunlar çözülemez bir durum mu? Size de buralarda belle simgeleri yerine seçenekler çıkış yazıları çıktımı?
Tamam Kolay Gelsin
Yapabildiğim her yeri belle simgesi yapmaya çalışıyorum. Şuan için karşılaştığım konumlar var onları da zamanla düzelteceğim. Şimdilik kaba iş bitti
Tamam Kolay Gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?