Program bilgisayar kafayı yiyor yetmiyor da yetmiyor offf

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Program bilgisayar kafayı yiyor yetmiyor da yetmiyor offf
Güya belle yapacam, hiçbirşey yolunda gitmiyor. 700 küsür dosyayı düzenleyeceğim program bozuk. Arada bilgisayar da kafayı yiyor. Çook zahmetli bir iş. Ama kafaya koydum bitecek. Günde %1 ilerliyor :zzz:

Sanırım en sonda belle projesi iptal olacak :hmmm

Edit: Sorunu çözdüm, projenin iptali söz konusu değil zaten sinirle açtım bu konuyu.

ismail

ismail

Üye
çelişki var cümleler arasında ? :(

nokia_belle

nokia_belle

Üye
belle bela oldu:D

M. tAHA

M. tAHA

Üye
iptal mi etsek diyorsun :hmmm olabilir :hmmm

anılbaran

anılbaran

Üye
:hmmm

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Herşey yoluna girdi, hatayı tespit etmekle kalmadım aynı zamanda çözdüm. Sanırım nasıl aksilikler üst üste geliyorsa, sorunlarda üst üste çözülüyor. Programla 700 küsür dosyayı aynı anda düzenlemek yerine ikiye böldüm, önce yarısını düzenliyorum sonra kalan yarısını. Programda bilgisayarda 1 kere olsun kafayı yemedi, kapanmadı. Çok şükür :sukur:

Projenin iptal olduğu yok, durmak yok yola devam :ehe

Belle benzetmelerinin %50'si tamam.

• Beğen
Tepkiler: M. tAHA
crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
Herşey yoluna girdi, hatayı tespit etmekle kalmadım aynı zamanda çözdüm. Sanırım nasıl aksilikler üst üste geliyorsa, sorunlarda üst üste çözülüyor. Programla 700 küsür dosyayı aynı anda düzenlemek yerine ikiye böldüm, önce yarısını düzenliyorum sonra kalan yarısını. Programda bilgisayarda 1 kere olsun kafayı yemedi, kapanmadı. Çok şükür :sukur:

Projenin iptal olduğu yok, durmak yok yola devam :ehe

Belle benzetmelerinin %50'si tamam.

kim tutar Seni. Bilgisayar zamana karşı birebir:)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Belle benzetmelerinin %100'ü (hepsi) bitti :oley

Süleyman

Süleyman

Üye
Belle benzetmelerinin %100'ü (hepsi) bitti :oley
Bazı belle bar ları yükleyince bazı yerlerde belle simgeleri yerine normali gibi seçenekler çıkış yazıları yazıyordu. Örneğin. ayarlarda telefon ayarları kısmında internete bağlanırken bağlantı seçme menüsü geldiğinde. Bunlar çözülemez bir durum mu? Size de buralarda belle simgeleri yerine seçenekler çıkış yazıları çıktımı?

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi

Bazı belle bar ları yükleyince bazı yerlerde belle simgeleri yerine normali gibi seçenekler çıkış yazıları yazıyordu. Örneğin. ayarlarda telefon ayarları kısmında internete bağlanırken bağlantı seçme menüsü geldiğinde. Bunlar çözülemez bir durum mu? Size de buralarda belle simgeleri yerine seçenekler çıkış yazıları çıktımı?

Yapabildiğim her yeri belle simgesi yapmaya çalışıyorum. Şuan için karşılaştığım konumlar var onları da zamanla düzelteceğim. Şimdilik kaba iş bitti :)

Süleyman

Süleyman

Üye

Yapabildiğim her yeri belle simgesi yapmaya çalışıyorum. Şuan için karşılaştığım konumlar var onları da zamanla düzelteceğim. Şimdilik kaba iş bitti :)
Tamam Kolay Gelsin :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...