napolyon18 Üye İyide bunlar java deil *.sis formatında symbian telefonlarda çalışır. Burdan taşınsın bari..
JrSparrow Üye bnce indirmeyin çünkü hiçbir java destekli telefona virüs programı olmaz .sis uzantılı dosyalar olabilir
bnce indirmeyin çünkü hiçbir java destekli telefona virüs programı olmaz .sis uzantılı dosyalar olabilir
isyatur Üye çok saol bu programlar için bu yarın maç var galata bjk bir yandan onada sewiniyorum beşiktaş bence 2-1
çok saol bu programlar için bu yarın maç var galata bjk bir yandan onada sewiniyorum beşiktaş bence 2-1
hüso baba Üye hafrix' Alıntı: ya arkadaşlar ben her zaman bu paylaşımı nasıl paylaşacağımı ama kimse bana yardımcı olmadı bana bu konuda yardımcı olacak birileri varsa sevinirim şimdiden sağolun Genişletmek için tıkla ... selam ben java pragram arıyorum
hafrix' Alıntı: ya arkadaşlar ben her zaman bu paylaşımı nasıl paylaşacağımı ama kimse bana yardımcı olmadı bana bu konuda yardımcı olacak birileri varsa sevinirim şimdiden sağolun Genişletmek için tıkla ... selam ben java pragram arıyorum