program arşivi 1 yeni geldi bakmadan geçmeyin

Sponsorlu Bağlantılar

WorLdSA

WorLdSA

Üye
    Konu Sahibi
program arşivi 1 yeni geldi bakmadan geçmeyin
PROGRAM ARŞİVİ YENİ GELDİ BAKMADAN GEÇMEYİN
« :»
--------------------------------------------------------------------------------
PROGRAMLAR DEV ARŞİV
« :»
--------------------------------------------------------------------------------
PROGRAMLAR DEV ARŞİV
Avast 4.7.1043 Professional Edition + Skins (En Son Versiyonudur)

Avast! sisteminizde tam güvenlik sağlayan bir antivirüs yazılımıdır. Bilgisayarınızı hacker saldırılarından ve virüslerden korur. Gelen saldırıları engeller ve size bildirir. İsteğiniz doğrultusunda sisteminizi virüs taramasından geçirir. Programın kolay kullanılabilir arayüzü, e-posta koruması ve otomatik güncellemesi gibi özellikleri vardır. Virüs, solucan ve truva atları (trojan) ile savaşmak ve sisteminizin güvenliğini sağlamak istiyorsanız Avast! Professional Edition yazılımını kullanabilirsiniz
Avast! Professional Programının Ayrıntılı Özellikleri :
# Tüm 32 ve 64 bit tabanlı işletim sistemlerini destekleyebilme
# Anlık tarama desteği ile bilgisayarınıza o an bulaşmaya çalışan virüsleri de tespit edebilme
# Posta istemci programlarını da destekleyen gelişmiş e-posta tarayıcısı
# Program erişimi tarayıcısı ile programlara o anda bulaşmaya çalışan virüs hareketlerini de tanıyıp engelleyebilme
# Tema destekli gelişmiş kullanıcı arabirimi (Ürünün programcıları ve sevenleri tarafından hazırlanmış tema eklentilerini buradan önizleyip, innDirebilirsiniz)
# Senaryo engelleyicisi ile internetteki tüm sayfalara gizlenen zararlı kodları tam olarak engelleyebilme imkanı
# Windows XP ve 2000 üzerinde, bilgisayar açılmadan (DOS kipinde) tarama yapabilme, böylelikle Boot virüslerine karşı da eksiksiz koruma sağlayabilme özelliği
# Ekran koruyucusu ve hafızadaki tüm verileri anlık olarak tarayabilme
# Klasör paketleme desteği ile virüslü klasörleri tüm erişime kapatabilme imkanı
# Gelişmiş dil desteği ile Türkçe dahil olmak üzere birçok dili destekleme
# Otomatik güncelleme sayesinde her hafta yeni virüs veritabanı dosyaları ile sürekli güncel kalan alt yapı

İNDİR:


Daemon Tools Pro [download+resimli ve videolu anlatım]

1-Deamon Tools Programını kurun.
2-Kurduktan sonra pc yi yeniden başlatın
3-Daha sonra d.tools un sağ alttaki simgesini kırmızı olarak aşağıdaki resimdeki gibi göreceksiniz.(yıldırım sembolü olan simge)
4-Bu simgeyi yeşil yapmak için simgenin üstünde sağ tıkla-emulation-all options on seçeneğini aşağıdaki resimdeki gibi seçin.
5-Şimdi kuracağınız oyunun cd 1 deki mdf yada mds uzantılı dosyasını seçin.bunu yapmak için aşağıdaki resimdeki gibi simgenin üstünde sağ tıkla-virtual cd/dvd rom -device 0:K(sizde daha değişik bir harf olabilir)-mount image yi tıklayın gelen pencereden konum çubuğundan cd sürücünüzü seçerek mdf yada mds dosyasını seçin ve aç deyin.

Bunları yaptıktan sonra please wait yazısı belirecek. Bir süre bekledikten sonra oyunun setup penceresi gelecek. Gerisinide next yaparak oyunu kurarsınız artık. Kurarken cd 2 yi isterse 5. maddede anlatılan işlemleri cd 2 içinde uygulayın.
kolay gelsin
YOK ABİ BEN BİŞEY ANLAMADIM DİYENLERE VİDEOLU ANLATTIM
Download:

Download:
---------------
LimeWire

İNDİR:
--------
Wondershare Flash Album Studio

Fotoğraflarınızı gösteriş için yeni heyecan verici bir yol mu arıyorsunuz. Wondershare Flash Album Studio’nun flash fotoğraf galerileri ile arkadaşlarınızı şaşırtın. Bu lider ve yenilikçi program harika şablonları ile seyretmesi eğlenceli flash fotoğraf albümlerini kolay ve hızlı olarak hazırlamanıza olanak sağlıyor. Tek ihtiyacınız olan dijital fotoğraflar… Müzik, anlatım ve sahne efektleri ile albümlerinizi tatlandırın. Ayrıca program albümlerinizi SWF ve EXE formatında paylaşmanızı sağlıyor, isterseniz ekran koruyucu ya da HTML web sayfasına dönüştürerek çevrimiçi albüm oluşturuyor.

İNDİR:
-------
FPS CREATOR (KENDİ OYUNUNUZU KENDİNİZ YAPIN PROFESYONELCE)

YÜKLEYEN : TÜRK
TÜRÜ : AKSİYON
Popüler oyun yapım programlarından olan FPS Creator, adından da anlaşılacağı gibi First Person Shooter türünde oyunlar yapılabilmesi için tasarlanmış.
Kolay ve anlaşılır kullanımının yanı sıra ayrıntılı tasarım çalışmalarına da izin veren program, diğer oyun yapım programlarına kıyasla daha güçlü sistemlere sahip ve daha profesyonel oyunlar yapılabilmesini sağlıyor.
FPS Creator'ın kullanışlı arayüzü, rahat bir şekilde bölümler hazırlamanıza imkan sağlıyor. Programın içeriği sayesinde holler, köprüler, duvarlar, odalar, tüneller ve daha birçok yapıyı 3 boyutlu olarak tasarlamak mümkün.
Özellikleri:
Fizik sistemi kontrolü
İnternet destekli oyun yapımı
50 bölüme kadar oyun yapabilme
Menü tasarımı
Oyun içi detayları belirleyebilme
Koşma, eğilme, konuşma gibi hareketleri desteklendirme...

İNDİR :

------------------------
µTorrent 1.7.3 Build 4470
µTorrent güçlü, hızlı ve küçük boyutlu bir BitTorrent istemcisidir. Program gelişmiş istemcilerin sağladığı özellikleri; daha az işlemci, bellek ve harddisk alanı kullanarak sunabilmek için üretilmiştir.
Özellikler :
Türkçe dahil 38 dil desteği
Kurulum gerektirmez
Dosya innDirme önceliği sistemi
Düzenlenebilir bant genişliği paylaşımı
Trackerless desteği
UPnP desteği (Sadece windows XP`de)
Genel ya da kullanıcı bazında hız limiti ayarı,
6 Mb`den düşük bellek kullanımı
170 Kb gibi inanılmaz bir boyuta sahip olması

İNDİR:
------------
3GP Player
Cep telefonu ile çektiğiniz videoları bilgisayarda görüntülemek için bazı programlara ihtiyaç duyabilirsiniz. Örneğin, "Nokia PC Suite" yaptığı birçok işin yanında görüntüleme de yapabiliyor. Ama size küçük boyutlu bir program lazımsa 3GP Player tam bu işe göre. Bu program sayesine cep telefonu ile çektiğiniz *.3gp formatındaki videoları oynatabilirsiniz. Program tüm cep telefonu markalarının çektiği videoları oynatabiliyor. Ayrıca *.3gp formatının yanında *.3g2 (3GPP2), MPEG–4 formatlarını da oynatabiliyor.
İNDİR:
---------
3DNA Desktop 1.1 (Masaüstünüz 3 Boyutlu Olsun)
3DNA Dektop, çok güzel bir masaüstü uygulaması. Ne yapar pekiyi? Alıştığımız masaüstümüzü bir eve dönüştürür. Biz o evde gezer dolaşır, gerçek tablolara fotolarımızı koyar, müzik setinde müziklerimizi dinleriz.


İNDİR:
---------
7-Zip 4.54 Beta for Windows (32, 64-bit) (Mükemmel Sıkıştırma)
Winzipin en büyük rakibi olan ve mükemmel bir sıkıştırma programı olan 7-Zip, sıkıştırmada normal Zip formatından %30-50 daha iyi bir oran sağlıyor. İçerisinde hızlı bir sıkıştırma uygulaması olan 7-Zip ile sıkıştırma oranları daha da düşüyor. Bu program sayesinde 7-Zip uygulaması ile sıkıştıracağınız dosyaları normal ZIP,RAR ve bunun gibi sıkıştırma uygulamalarından daha fazla bir düşük oranla sıkıştırabileceksiniz. Aynı zamanda dosyalarınızı 7z, ZIP, CAB, RAR, ARJ, GZIP, BZIP2, TAR, CPIO, RPM ve DEB türüne sıkıştırabilir ve açabilirsinz. Kusursuz bir dosya yönetimi ile fazla yer kaplamayan bir program. İçerisinde 40 dil seçeneği mevcut.(Programı türkçe olarak kullanmak için Tools/Options/Language/Turkish seçeneğini seçmeniz gerekmektedir.
İNDİR:
----------
Acoustica Mixcraft 3.1 Build 38 (Mixcraft ile müzik dosyalarınızı DJ'ler gibi kaydedebilir)
Mixcraft ile müzik dosyalarınızı DJ'ler gibi kaydedebilir, sevdiğiniz şekillerde düzenleyebilirsiniz. Hızlı ve kolay bir şekilde kendi tasarımlarınızı oluşturabilirsiniz. Oluşturduğunuz ses tasarımlarını istediğiniz şekilde kesip yapıştırabilir, düzenleyebilirsiniz. Gölge, kenarlık gibi çeşitli efektler oluşturabilir veya DirectX, VST efektleri ekleyebilirsiniz. Şarkılardaki vokalleri düzgün bir şekilde silebilirsiniz. Yazılımla aynı zamanda kendi ilk solo albümünüzü oluşturabilir, bu albüme remix parçalar ekleyebilir ve bunu ticari amaçla kullanmak için düzenleyebilirsiniz. Yazılımda XP görsel temaları da bulunmaktadır. Ayrıca oluşturduklarınızı CD'lere de yazabilirsiniz. Yazılım; MP3, WMA, OGG ve WAV ses formatlarını destekliyor.

İNDİR:

Active@ File Recovery Enterprise v7.1 Build 901

Active@ File Recovery silinen veya kaybolan dosyaları kurtarabilmek amacıyla kullanılan bir yazılımdır. Sabit sürücünüzü dakikalar içinde tarayarak kurtarılabilecek tüm dosya ve klasörleri görüntüleyen bu yazılımın kullanımı oldukça kolaydır. Biçimlendirilmiş ve silinmiş sürücü bölümlerinden de veri kurtarmanıza izin veren yazılım; hasara uğramış, virüs bulaşmış dizinleri dahi kurtarabilmektedir. Sabit sürücünüz üzerinde silinmiş olduğu alana yeniden veri yazılmadığı taktirde kaybettiğiniz tüm dosya ve klasörleri kurtarma şansınız bulunmaktadır.

Yeni sürümündeki Active@ DiskScan teknolojisi ile yanlışlıkla silinme, biçimlendirme veya başka bir nedenle kaybettiğiniz verileri etkili bir biçimde kurtarır hale gelmiştir. Bütün `flash` medya türlerinden yazılımsal veya donanımsal sorunlar nedeniyle kaybedilmiş dosyaları da kurtarma özelliği olan bu güçlü araç disket sürücülerde de aynı işlemi uygulayabilmektedir.
Yazılımın Genel Özellikleri
# Tüm sabit sürücü türlerini destekler: IDE, ATA, SCSI ve disket sürücü
# Çıkarılıp, takılabilir aygıtları destekler (CompactFlash, SmartMedia, Secure Digital/MultiMediaCard, Sony Memory Sticks vb.)
# 8GB`den büyük sürücülerden veri kurtarma
# NTFS dosya sistemi üzerinde sıkıştırılmış, şifrelenmiş (EFS) veya parçalanmış dosyaları kurtarabilme
# Silinmiş veya zarara uğramış dosya bölümlerini tarama ve kurtarma
# Kesin veya kısmi dosya adı ile arama yapabilme
# Disk yedeği oluşturma veya geri alma
Yazılımın Yeni Özellikleri
# RAID Reconstruction aracı ile RAID0-RAID5 verilerini kurtarma
# Tümüyle yeni Active@ DiskScan teknolojisi üzerine kurulma
# `Flash` medyalardan tüm resim türlerini kurtarabilmek için Digital Pictures Recovery aracı
Desteklediği Dosya Sistemleri
# FAT12
# FAT16
# FAT32
# NTFS
# NTFS5
# NTFS + EFS

İNDİR:

Bilgisayarınızın Donma ve Çökme Sorunu Bitti Advanced WindowsCare

Bilgisayarınız için artık yavaşlama, donma ve çökme sorunları bitti. Windows'unuzu 1 tıklamayla tamir edin ve koruyun. Advanced WindowsCare, diğer araçlar gibi sadece kayıt defteri temizliği yapmaz. Sisteminizi doğrudan inceler ve sorun çıkaran engellerin tamamını düzeltir. Novel sistem teknolojisi sayesinde Advanced WindowsCare, bilgisayarınızın daha hızlı, daha stabil olmasını sağlar. Programın sloganı, "yükle ve unut". Çünkü programı bir kez ayarladıktan sonra, program periyodik olarak kendi işini kendi yapıyor.

**Faydaları-Kolay Kullanım**
Sürekli, otomatik olarak ve sessizce arkaplanda çalışır. Kendini otomatik olarak günceller.
**Bilgisayarınızı Korur**
Casus yazılımlar için bilgisayarınızı tarar ve siler. Casus yazılımların sisteminize yüklenmesine izin vermez. Bilgisayar aktivitesi geçmişini temizler.
**Bakım - Onarım Yapar**
Geçersiz kayıt defteri girişleri için tarama yapar ve düzeltir. Sistem konfigürasyonunu gerekirse tamir eder. Geçersiz başlangıç nesnelerini siler.
**Performansını Artırır**
Gereksiz dosyalar için tarama yapar ve temizler. İnternet ve ağ hızını arttırır.
**Yardım ve Destek**
Ne zaman ihtiyacınız olursa (365 x 7/24) etkili yardım sağlar. Güncellemeler ve yükseltmeleri innDirebilirsiniz.
**Ek olarak**
Ekstra yardımcı araçlar bulunmaktadır. Sistemizin tüm donanımına ait detaylı bilgileri de bulabilirsiniz.
**Yenilikler**
+ Ev ağı desteği eklendi.
+ Balon ipuçlarının kontrol etme fonksiyonu eklendi.
+ Her fonksiyonel modül güçlendirildi.
+ "Options" kontrolü güçlendirildi.
+ Eklenti modülü güçlendirildi.
+ Program arayüzü güçlendirldi.

İNDİR:
----------
AIMP Classic v2.02 (WİNAMP SIKILANLAR İÇİN)

Winamp sıkılanlar için alternatif bir program ama winamptan daha üstün özellikleri var. - Listenizdeki şarkıları direk olarak cd yazdırabilirsiniz. - Elinizdeki Audio CD leri mp3 yapabilirsiniz. - Ses Kayıt özelliği - MP3 Taglarını değişrebilirsiniz - Özel PlayListler oluşturabilirsiniz. - Bence bir deneyin pişman olmazsınız

1. Diyelim ki şarkı çalıyor ve siz programı kapattınız, program açtığınız tekrar şarkının kaldığı yerden devam ediyor.
2. İnternet üzerinden müzik dinlemenize ve dinlediğiniz müzikleri kolayca mp3 olarak kaydedebilmenize olanak sağılıyor.
3. Gelişmiş Equrlizer i sayesinde müzikleri hızlı çalabilir, Classic, Club, Dance, Bass gibi efektler verebilirsiniz.
4. Programla birlikte 7-8 tane skin geliyor.
5. Winamp ın playlistlerini kabul ediyor ve çoğu zaman winamp ın skinlerini de kullanabiliyorsunuz.
6. Bilirsiniz çoğu şarkıda taglar vardır (genelde mp3 sitelerinden indirilen müziklerin altında şeffaf yazı yazar) bu programlar onları silebilir veya değiştirebilirsiniz. Bazılarınız ben zaten bilgisayardan değiştirebiliyorum diyebilir ama bazılarıda korumalı olarak geldiğinden ancak böyle programlarla silinir.
7.Programla ister DATA CD (yani mp3) isterseniz Audio Cd yazabilirsiniz.
8. Playlist teki şarkıları kopyalayabilirsiniz.(Ben genelde mp3 CD si oluştururken bütün şarkıalşrı listeye atar, burdan sırasıyla dinledikten sonra kopyalarım)
9. Bu programla istediğiniz zaman bilgisayarı otomatik kapatabilirsiniz (İsterseniz şarkı listesi bitince kapansın da diyebiliyorsunuz)
10. Program MP3, Wave, Ogg gibi sesleri kendi aralarıda convert edebiliyor.
11. Program %100 de olmasa da Türkçe dili destekliyor zaten önemli olan yerleri türkçeleştirilmiş.
12. Programın ses kaydedici özelliği var. (Mikrofondan kayıt yapabilir ve istediğiniz ses dosyası olarak kaydedebilirsiniz)
13. Program herşeyden önemlisi çok hızlı ve boyutuda çok küçük.

AIMP Classic is a powerful audio player that allows you to listen to your favorite music with an outstanding sound quality. Its appearance resembles that of another classical audio player (Winamp), so you’ll get used to it very quickly. It can also be customized with skins. The program includes a 18-band equalizer, a visualization window to display rhythmic visual effects and a playlist editor to organize your audio files. A nice fading effect makes your list of songs look like an endless music loop and a handy volume normalizing feature avoids drastic volume changes between tracks. Also, the player’s main functions can be conveniently controlled by global hotkeys. Besides playing music, AIMP Classic features three extra utilities which also enable you to record any sound on your computer, convert audio files from one format to another and view or edit tags. AIMP Classic is based on the well-known audio engine BASS, so it’s easy to connect new plug-ins (from the plug-in library included in the program) and expand the player’s functionalities.
İNDİR:
--------
Altyazı Arama (Filmlerin Altyazılarını Artık Aramaktan Bıkmadınızmı)
Filmlerinize altyazı aramaktan sıkıldıysanız tam size göre bir program...
siz sadece filmin ismini yazın o sizin için araştırıp bulsun...

İNDİR:
 
  • Beğen
Tepkiler: asi_33800, HONDACIVIC, kubi6677 ve 2 diğerleri


ZaZuM

ZaZuM

Üye
paylaşım için tşk:duvar2::duvar2:
 
crazy_gokhan

crazy_gokhan

Üye
teşekürler...
 
tatanga1453

tatanga1453

Üye
kardeş linkler bozuk bi bakarsan i,i olur
 
alimax12

alimax12

Üye
programları bidha upload edebilrmisin ama dosya.tc ile yap
 

MSTTPT

Üye
şimdiye kadar kullandığım en sağlam programlardan birtanesi ben 4.sürümünü kullanıyorum şiddetle tavsiye ederim
 
Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Konunun yeri burası değil ilgili bölüme taşınacaktır...Ayrıca linklerin kalıcılığı için kendi sayfa linklerine yönlendirilecektir...
 
Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Konu linkleri değiştirilmiştir , konu ilgili bölüme taşınmıştır...
 

ince_memed

Üye
kardeş eline saglık
 


Üst Alt