wixim Üye dAHA gELİŞTİRİLMESİ lAZIM bU pROGRAMIN bİRAZ gAYRET eDİN oK Biraz Eksiklikler Var Geliştirin... Bir Sorunuz Olursa Hani Programlar ve Oparatörlerler veya Konturlerle Bana Özlel Mesaj (ÖM) atınız.
dAHA gELİŞTİRİLMESİ lAZIM bU pROGRAMIN bİRAZ gAYRET eDİN oK Biraz Eksiklikler Var Geliştirin... Bir Sorunuz Olursa Hani Programlar ve Oparatörlerler veya Konturlerle Bana Özlel Mesaj (ÖM) atınız.
goxcell Üye tşk ederim arkadaşım yanlız bende birkaç gün önce yüklemiştim.aslında indiriğim sitedede en son versiyon diyordu fakat telefona yükleyip girince yeni versiyon gerekiyor dedi. inş. bu pro yeni versiyonudurda bende kullanırım.
tşk ederim arkadaşım yanlız bende birkaç gün önce yüklemiştim.aslında indiriğim sitedede en son versiyon diyordu fakat telefona yükleyip girince yeni versiyon gerekiyor dedi. inş. bu pro yeni versiyonudurda bende kullanırım.
isyankar98 Üye teşekkürler --------------- Ekleme --------------- ama benim başka bir sorunum var müzikleri galeriden göstermiyo dosyayöneticisinden gösteriyo ne yapcam fikir veren va mı --------------- Ekleme --------------- yabenim sorunum galeride mp3lerim görünmüyo ama dosya yöneticisinde görünüyo galeride görünmesi için ne yapmalıyım veya hangi programı yüklemeliyim
teşekkürler --------------- Ekleme --------------- ama benim başka bir sorunum var müzikleri galeriden göstermiyo dosyayöneticisinden gösteriyo ne yapcam fikir veren va mı --------------- Ekleme --------------- yabenim sorunum galeride mp3lerim görünmüyo ama dosya yöneticisinde görünüyo galeride görünmesi için ne yapmalıyım veya hangi programı yüklemeliyim