snn tercihi ama değiştirmek gerekliÜye olduğumdan beri değiştirmedim ben![]()

ben profil resmimden tanınıyorum![]()

Sanane@The Nightmare sn ne zaman değiştireceksin![]()

BilmemSanane![]()
Necocum gereksizlere mesaj atmışsın nasılsın diye cevap veremedim kusura bakma vakit gelmedi çünkü 00:00-06:00 saatleri arasında yazılıyor onun dışında yazılanlar siliniyor.Bilmem

Saatleri karıştırmışım.Necocum gereksizlere mesaj atmışsın nasılsın diye cevap veremedim kusura bakma vakit gelmedi çünkü 00:00-06:00 saatleri arasında yazılıyor onun dışında yazılanlar siliniyor.
Hamd olsun. Senden naber?![]()

Hamd olsun hocam maşallah nasılsınız inşallahSaatleri karıştırmışım.
Hamd olsun. Senden naber?![]()

Hamd olsun. Şükür iyiyim. Sen nasılsın inşallahHamd olsun hocam maşallah nasılsınız inşallah![]()

Hamd olsun hocam sizi seviyoruz maşallah inşallahHamd olsun. Şükür iyiyim. Sen nasılsın inşallah![]()

Hamd olsun. Bende sizi seviyorum maşallah inşallah. İyisin inşallah.Hamd olsun hocam sizi seviyoruz maşallah inşallah![]()

Maşallah hocam ben iyiyim. Siz de iyisinizdir inşallah.Hamd olsun. Bende sizi seviyorum maşallah inşallah. İyisin inşallah.![]()

Hamd olsun. Şükür iyiyim maşallah. Siz de iyisinizdir İnşAllahMaşallah hocam ben iyiyim. Siz de iyisinizdir inşallah.![]()

Maşallah hocam. Kediciklerden naber?Hamd olsun. Şükür iyiyim maşallah. Siz de iyisinizdir İnşAllah![]()

Hamd olsun. Senden naber?Maşallah hocam. Kediciklerden naber?![]()