Profil Renklerin Değişilmesi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Sidretül Münteha

Üye
    Konu Sahibi
Profil Renklerin Değişilmesi

Profıl sayfanıza geliyorsunuz sağ üstte Customize My Profileye tıklıyorsunuz renklerin hepsini istediğiniz renge getiriyorsunuz bazı Akadaşlar beyaz olmasından sıkıntı duyuyor Arkadaşların bilgisine :)

• Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva, Cezzbedici3, ChavRash ve 1 kişi daha

buketcik

buketcik

Üye
ama değişiklik yaptıktan sonra kaydet diyorum sonra yine aynı .kayıt sorunu var.yapamadım

Sidretül Münteha

Üye
    Konu Sahibi
Bekle profılıne geliyorum :D

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Az önce denedim bir sorun çıkmadı, site hala toparlanma aşamasında olduğu için bazen hata verebilir.

saynars

saynars

Üye
Vesselάm;3365492' Alıntı:

Profıl sayfanıza geliyorsunuz sağ üstte Customize My Profileye tıklıyorsunuz renklerin hepsini istediğiniz renge getiriyorsunuz bazı Akadaşlar beyaz olmasından sıkıntı duyuyor Arkadaşların bilgisine :)

Bildiğim iyi oldu ama değiştirmeyi düşünmğyorum :naughty:

Sidretül Münteha

Üye
    Konu Sahibi
Beyaz olmasından iyidir Arkadaşım :)

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Yeni tasarım ile birlikte Türkçeleştirme işlemleri de tamamlanacak arkadaşlar. O zaman daha rahat bu işlemi gerçekleştirebileceksiniz.

• Beğen
Tepkiler: Cezzbedici3 ve Rich4arD
Rich4arD

Rich4arD

Üye
Yeni tasarım ile birlikte Türkçeleştirme işlemleri de tamamlanacak arkadaşlar. O zaman daha rahat bu işlemi gerçekleştirebileceksiniz.
Türkçelendirme için baya çalışacaksınız gibi görünüyor..?
Peki yeni tasarımın sonu ne zaman?
Tahminen?
Bitiş zamanı?

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
teşekkürler helena bilmeyen arkadaşlar için iyi oldu bu arada madem sitemiz sonuna kadar türkçemizi destekliyor bence sitede olabildiğince ingilizce buton vs. kalmaması lazım örneğin profilimizin altındaki üyelik tarihinin ingilizce yazması hiç hoş durmuyor sizden ricam onuda türkçe yapalım arkadaşlar türkçemizi sonuna kadar koruyalım gözetelim...

Rich4arD

Rich4arD

Üye
Türkçeleştirmeyi asla arka planda bulundurmamalı.
Eğer forumda bir kelime bile ingilizce kalırsa güzel olmaz bence :hmmm

• Beğen
Tepkiler: Cezzbedici3

Sidretül Münteha

Üye
    Konu Sahibi
Olabılır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt