*
MaxiHan Üye Konu Sahibi Teşekkürler arkadaşlar x-scarface' Alıntı: İyi olmuş tebrikler - - - Eklendi - - - Blogger hesabın boş ama Genişletmek için tıkla ... Eitket ekledimki ismim google'a indexlensin diye blog yerine soundcloud ve beatport kullanıyorum. Düşüncelerimi seslerle ifade ediyorum
Teşekkürler arkadaşlar x-scarface' Alıntı: İyi olmuş tebrikler - - - Eklendi - - - Blogger hesabın boş ama Genişletmek için tıkla ... Eitket ekledimki ismim google'a indexlensin diye blog yerine soundcloud ve beatport kullanıyorum. Düşüncelerimi seslerle ifade ediyorum
Neisseria.Ps Üye Kız orda Last One Day mi diyo ne diyo pek anlamadım. Aslında çoğu yeri anlamadım Telefondan dinlerken ekolayzeri hangisine ayarlayayım? Bas iyi sanki.
Kız orda Last One Day mi diyo ne diyo pek anlamadım. Aslında çoğu yeri anlamadım Telefondan dinlerken ekolayzeri hangisine ayarlayayım? Bas iyi sanki.
MaxiHan Üye Konu Sahibi -Empat-' Alıntı: Kız orda Last One Day mi diyo ne diyo pek anlamadım. Aslında çoğu yeri anlamadım Telefondan dinlerken ekolayzeri hangisine ayarlayayım? Bas iyi sanki. Genişletmek için tıkla ... Bas olmaz rock falan yap ama ben kendi özel ekolayzer ayarımı kullanıyorum
-Empat-' Alıntı: Kız orda Last One Day mi diyo ne diyo pek anlamadım. Aslında çoğu yeri anlamadım Telefondan dinlerken ekolayzeri hangisine ayarlayayım? Bas iyi sanki. Genişletmek için tıkla ... Bas olmaz rock falan yap ama ben kendi özel ekolayzer ayarımı kullanıyorum