Duyuru Profil Kapak Resmi Özelliği

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Profil Kapak Resmi Özelliği
Daha önce burada istenen bir özellikle ilgili olarak geliştirmemiz tamamlandı, Profillerinize artık twitter facebook tarzı kapak resmi ekleyebilirsiniz. İleride profil resmini de kapak resmiyle bütünleşik bir tasarım haline getirebileceğimizi düşünüyorum yani daha güzel olacak.

Profilinize kapak resmi yükleyebilmek için, profilinize girdiğinizde kapak resmi alanında "Kapağı Değiştir" bağlantısını göreceksiniz, En fazla 1 Mb boyutta hazırladığınız ve tercihen kırptığınız resmi seçtikten sonra, Upload etmeniz yeterli. Artık profilinizde kapak resminiz görülecek.

*Profil kapak resmi, reklam içerikli ve site kurallarına aykırı veya diğer üyeleri rahatsız edici boyutta bir resim yada fotoğraf olursa, adminler tarafından kaldırılır ve ceza puanı alırsınız.

İyi Forumlar arkadaşlar..

Kapak Resmi Eklenmemiş kendi profilinizin görünümü

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Kapak Resmi Ekleme Sonrası Görünüm

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

Tepkiler: biltek, .NeXuS., Murat Alper ve 8 diğerleri

Revengeful

Emekli Yönetici
Ekonometri sınavına çalışıyor olmamdan olsa gerek aklımdan ilk geçen şey; bu özelliğin kullanım oranı ile ceza puanı verme oranını arasında pozitif bir ilişki olduğu -.-
Teşekkürler, hoşuma gitti ve hemen koydum

SHS

Üye
Hayırlı Olsun

Nextman

Emekli Yönetici
Deneyim yapalım bakalım

Güzel olmuş ama tam ayarlayamiyorum kendi resmimi koyuyom kafamin üstü çıkıyor

0MG90

Üye
Düzenleme, silme kısmı İngilizce @Ozan

Tepkiler: Serhan

Sucrofe

Üye
Yenilik iyidir, foruma can katar.

Tepkiler: B.A.R.O.N

Serhan

Üye
url ile ekleyebilirsek dahada iyi olur avatar gibi..

Tepkiler: 0MG90

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Düzenleme, silme kısmı İngilizce @Ozan
Düzeltildi teşekkürler.
Güzel olmuş ama tam ayarlayamiyorum kendi resmimi koyuyom kafamin üstü çıkıyor
Resmi Upload etmeden önce kendinize göre kırpıp ayarlayıp eklemeniz tavsiye edilir. Ya da Profil resminiz varken "kapağı değiştir" bağlantısına tıkladığınızda, konumunu ayarla linkine tıklayarak resmin istediğin yerinin tam konumunu ayarlayabiliyorsun.

Tepkiler: 0MG90 ve B.A.R.O.N
Ekleyecegimiz resmin boyutu nedir
Piksel olarak

DeV/AsA

Üye
Güzel bir yenilik olmuş.

NEXUS

Üye
resim boyutu nedir? piksel.

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
resim boyutu nedir? piksel.
O alan responsive olduğu için tam bir boyutu yok sadece max-width ve max-height yada masaüstü standart değerleri 950x350 piksel ancak resmin konumunu istediğiniz gibi ayarlayabilmeniz mümkün.

Tepkiler: asigsasi, YaşlıTaşCocuk54 ve .NeXuS.