Reşwan
Emekli Yönetici
-
Konu Sahibi
-
Konuya abone olabilirsin aynı şey .
güzel bi uygulama olabilir ama
ya alıntı yapmadan cevap vermişse buda olabilir
o zaman sistem nasıl ayırt edecek
güzel bi uygulama olabilir ama
ya alıntı yapmadan cevap vermişse buda olabilir
o zaman sistem nasıl ayırt edecek
yani edemeyince yine öğrenemeyeceksin yapcak bişey yok kaldığın yerden konuya göz atmak için gönderdiğim tüm mesajlar seçeneğini kullanmak en iyisiEdemeyecek
Bizim için önemli olan zaten alıntı mesaj. Alıntı yapmadan cevap verdiği önemli değil sistemin evreye girmesine gerek yok. Dediğin gibi her msj abone olmak daha zahmetli. Anlık mesajlaş mada görüyor insan ama aradan bir kaç gün geçmiş olabilir biri yorum yapmıştır mesaja ben ta... 200 msj geriye gidecem bakacam misal biraz zahmet oluyor.
bencedeolabilir neden olmasın hizmette sınır yok
yok karışıklık Mustafa yönetim uygun görürse uygulama başlar zaten...ya hu kafam karıştı kim neyi istiyor savunuyor kim neyi istiyor...
kim neye gerek yok diyor anlamadım...
alıntı yapılmışsa bir yerden... alıntıpenceresinin üstünde zaten ok var... başka sayfa dan ya da başka konudan alıntı yapılasa dahi cevaba gidiyor tıklayınca.
ha hangi mesaj alıntı konusu olduysa onun yanına bir düğme yada benzeri atılır... tıklayınca arama sayfası açılıp o konuların ilgili sayfasının bağlantıları sıralanır... mı?
neyse Allah selamet versin
hayırlı maxicepler.
yok karışıklık Mustafa yönetim uygun görürse uygulama başlar zaten...
Starsleyin dediği bi konuya cevap yazdın ve konuya bakmadın bidaha ancak bi üye senin mesajından alıntı yaptı sürekli konuya mesaj yazıldığı için bunu görmüyorsun sende o üyenin yazdığı cevabi göremedin starsley Mustafa bu fikri dile getirdi kimsenin karşı çıkdığı yok dediğine sanırım
yok karışıklık Mustafa yönetim uygun görürse uygulama başlar zaten...
Starsleyin dediği bi konuya cevap yazdın ve konuya bakmadın bidaha ancak bi üye senin mesajından alıntı yaptı sürekli konuya mesaj yazıldığı için bunu görmüyorsun sende o üyenin yazdığı cevabi göremedin starsley Mustafa bu fikri dile getirdi kimsenin karşı çıkdığı yok dediğine sanırım
Alıntı ile cevp verildiğinde e-postaya bilgi mesajının gönderilmesi gibi çeşitli sistemler bazı sitelerde mevcut.
Böylesi bir uygulamanın sitemize de yararlı olacağı kanaatindeyim.
sana hak veriyorum
bencede
bu tür özellikler bulunsun bence.isteyen kullanır istemeyen kullanmaz.
Alıntı ile cevp verildiğinde e-postaya bilgi mesajının gönderilmesi gibi çeşitli sistemler bazı sitelerde mevcut.
Böylesi bir uygulamanın sitemize de yararlı olacağı kanaatindeyim.
hah şimdi taşlar yerine oturdu...
gayet pratik bir çözüm olur...
teşekkürler
Bence de
valla olsa iyi olur ben hep gelemiyom çoğu kez alıntı yapılıyor ve heryerede giremiyom zaman yok operasyon o bu şu derken zaman kalmıyor olsa benim için süper olur dahada bağımlı olurum
AYNI ŞEY DEİL Kİ
mesela gönüldaşlara abone olmak
war
1-2 mesajlı konulara abone olmak war
bence olabilir..
İyi oLur benCe (.
olabilir neden olmasın hizmette sınır yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?