serkanoloji
Üye
-
Konu Sahibi
-
arkadaşlar benim pc vista home basic.1 bilgisayarımı açınca vede kapatınca güncelleştirmeler yapılandırılıyor 3/1 %0 bilgisayarınızı kapatmayın... diyor.bunu nerdeyse 1 aydır yapıyor ve hiçbir ilerleme olmuyor yani o yüzde hiç yükselmiyor.ayrıca açılışında hiç olmadığı gibi siyah bir font ekran görüntüsü oluşuyor yaklaşık7/8 saniye sonra şifre istiyor. önceden o siyahlık olmadan hemen parolamı istiyordu.arkadaşlar spybot nedir.bende yüklü bi çalıştırdım aynen şöyle diyor 61079 processes blacklisted daha sonra ekranda kare kare bişeyler çıkıyor geğiştirildi diye gibi.ama saatlerce sürüyor.tılıyorum çıkıyor...bide internet explorer sürekli hata veriyor ilk açılışta.çok soru oldu ama .hakkınızı helal edin.çok teşekkür ederim kardeşlerim....ayrıca bende avast ve bitdefander yüklü ikiside çalışıyor.120 gb hdd 70 gb boş.
eğer orjinal vistaysa en kıssa çözüm at bi format
bu arada avast bendede wardı msn yi bile bikere virüs olarak gösterdi
bikerede win32 sistem dosyalarını silecekken yakaladım
sonra biraz araştırdım bi kaç kişidede böle yapmış avast
nod 32nin hangi sürümünü tavsiye edersin?
ve güncelleme yapıyormu?
ben bitane indirdim son sürüm -eri falan hepsi tamam
ama güncelleme yaparken sorun yaptı
Dostum güncellemelerle beraber Vista'nın sahte olduğu bildirilmiş olabilir, bunun dışında 61079 processes blacklisted yazısının çıkma nedenidefender tarafından güncellemelerde hatalı yada spy olarak görülen process olabilir
İyi bir anti ile tarama yapıp sonrasında eğer yasal Vista kullanmıyorsan yasallaştırıp bu güne kadar çıkmış olan önemli güncelleştirmeler için windows update (Başlatmenüsü/programlar) den gerekli olanları indirip güncellemeleri devre dışı bırak ve arada bir kullanılabilir güncelleştirmeleri denetle
seni enterese eden yeni bir güncelleştirme olursa bunu al ve yine kapalı tut
Bunun dışında tam bir cevap veremediğim için üzgünüm
ama sorunu biraz daha detaylı yazmayı dene...
Saygılar
kardeşim bilgisayarımı sıfır aldım vestel marka.yani ben vistanın orjinal olduğunu sanıyorum.i.e ilk açtığımda sorunla karşılaştığını ve kapatılacağını vede soruna çözüm bulursa bildireceğini söylüyor.soruna çözüm olarakta bit defanderin adresini veriyor.buna sinir oluyorum./yani şimdi avastı kaldırayımmı diyorsunuz.sadece bit defander yetmezmi.bir soru daha,simka çeviriyi kullanıyordum yaklaşık 2 ay boyunca sorunsuz şekilde 1 ay önce avastı yükledim ve virüs alarmı verdi.öneri olarak karantinaya taşı dedi yaptım.sonra simka açılmadı.sileyim dedim silinmedi.bilmem şu dosya yok der gibi.iyimi yapıyor kötümü anlamadım. YARDIMLARINIZ İÇİN ALLAH RAZI OLSUN...
arkadaşlar benim pc vista home basic.1 bilgisayarımı açınca vede kapatınca güncelleştirmeler yapılandırılıyor 3/1 %0 bilgisayarınızı kapatmayın... diyor.bunu nerdeyse 1 aydır yapıyor ve hiçbir ilerleme olmuyor yani o yüzde hiç yükselmiyor.ayrıca açılışında hiç olmadığı gibi siyah bir font ekran görüntüsü oluşuyor yaklaşık7/8 saniye sonra şifre istiyor. önceden o siyahlık olmadan hemen parolamı istiyordu.arkadaşlar spybot nedir.bende yüklü bi çalıştırdım aynen şöyle diyor 61079 processes blacklisted daha sonra ekranda kare kare bişeyler çıkıyor geğiştirildi diye gibi.ama saatlerce sürüyor.tılıyorum çıkıyor...bide internet explorer sürekli hata veriyor ilk açılışta.çok soru oldu ama .hakkınızı helal edin.çok teşekkür ederim kardeşlerim....ayrıca bende avast ve bitdefander yüklü ikiside çalışıyor.120 gb hdd 70 gb boş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?