profesyonellere bi kaç soru

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
serkanoloji

serkanoloji

Üye
    Konu Sahibi
profesyonellere bi kaç soru
:)arkadaşlar benim pc vista home basic.1 bilgisayarımı açınca vede kapatınca güncelleştirmeler yapılandırılıyor 3/1 %0 bilgisayarınızı kapatmayın... diyor.bunu nerdeyse 1 aydır yapıyor ve hiçbir ilerleme olmuyor yani o yüzde hiç yükselmiyor.ayrıca açılışında hiç olmadığı gibi siyah bir font ekran görüntüsü oluşuyor yaklaşık7/8 saniye sonra şifre istiyor. önceden o siyahlık olmadan hemen parolamı istiyordu.arkadaşlar spybot nedir.bende yüklü bi çalıştırdım aynen şöyle diyor 61079 processes blacklisted daha sonra ekranda kare kare bişeyler çıkıyor geğiştirildi diye gibi.ama saatlerce sürüyor.tılıyorum çıkıyor...bide internet explorer sürekli hata veriyor ilk açılışta.çok soru oldu ama .hakkınızı helal edin.çok teşekkür ederim kardeşlerim....ayrıca bende avast ve bitdefander yüklü ikiside çalışıyor.120 gb hdd 70 gb boş.:utan

B16

B16

Üye
:)arkadaşlar benim pc vista home basic.1 bilgisayarımı açınca vede kapatınca güncelleştirmeler yapılandırılıyor 3/1 %0 bilgisayarınızı kapatmayın... diyor.bunu nerdeyse 1 aydır yapıyor ve hiçbir ilerleme olmuyor yani o yüzde hiç yükselmiyor.ayrıca açılışında hiç olmadığı gibi siyah bir font ekran görüntüsü oluşuyor yaklaşık7/8 saniye sonra şifre istiyor. önceden o siyahlık olmadan hemen parolamı istiyordu.arkadaşlar spybot nedir.bende yüklü bi çalıştırdım aynen şöyle diyor 61079 processes blacklisted daha sonra ekranda kare kare bişeyler çıkıyor geğiştirildi diye gibi.ama saatlerce sürüyor.tılıyorum çıkıyor...bide internet explorer sürekli hata veriyor ilk açılışta.çok soru oldu ama .hakkınızı helal edin.çok teşekkür ederim kardeşlerim....ayrıca bende avast ve bitdefander yüklü ikiside çalışıyor.120 gb hdd 70 gb boş.:utan

kardes o qüncelleme olayını başlat menüsünden kırmızı kapama butonuna basıyosan eqer o buton qüncelleme yapıp kapatır ama onun saq yanında hemen ok işareti war ordan bilqisayarı kapat dersin kapanışda da açılışta da qüncelleme yapmaz hemen kapanır.
diqer konularda pek bi bilqim yok ama araştırcam..

M.H.Orhan

M.H.Orhan

Üye
Dostum güncellemelerle beraber Vista'nın sahte olduğu bildirilmiş olabilir, bunun dışında 61079 processes blacklisted yazısının çıkma nedenidefender tarafından güncellemelerde hatalı yada spy olarak görülen process olabilir
İyi bir anti ile tarama yapıp sonrasında eğer yasal Vista kullanmıyorsan yasallaştırıp bu güne kadar çıkmış olan önemli güncelleştirmeler için windows update (Başlatmenüsü/programlar) den gerekli olanları indirip güncellemeleri devre dışı bırak ve arada bir kullanılabilir güncelleştirmeleri denetle
seni enterese eden yeni bir güncelleştirme olursa bunu al ve yine kapalı tut

Bunun dışında tam bir cevap veremediğim için üzgünüm
ama sorunu biraz daha detaylı yazmayı dene...

Saygılar

leiche

leiche

Emekli Yönetici
eğer orjinal vistaysa en kıssa çözüm at bi format
bu arada avast bendede wardı msn yi bile bikere virüs olarak gösterdi
bikerede win32 sistem dosyalarını silecekken yakaladım
sonra biraz araştırdım bi kaç kişidede böle yapmış avast

M.H.Orhan

M.H.Orhan

Üye
Avast a ölüüüüm!!!
Yaşasın Nod32 :D :D :D

leiche

leiche

Emekli Yönetici
nod 32nin hangi sürümünü tavsiye edersin?
ve güncelleme yapıyormu?
ben bitane indirdim son sürüm ******eri falan hepsi tamam
ama güncelleme yaparken sorun yaptı

M.H.Orhan

M.H.Orhan

Üye
Kendi uploadım olan linkleri veriyorum

Buradan da reg leri al

regleri çift tıklayıp yükle ve program karşındayken f5 e bas
kullanıcı adı yada başka birşey girmemiş olacaksın
f5 e bastığında karşına çıkan pencerede update yi bul ve sağda gösterilen sitelerden birini seç
Update et
bi süre sonra bu sitelerde key kalmaz
o zaman yeni key sitelerini buraya girmen gerekiyor

B16

B16

Üye
eğer orjinal vistaysa en kıssa çözüm at bi format
bu arada avast bendede wardı msn yi bile bikere virüs olarak gösterdi
bikerede win32 sistem dosyalarını silecekken yakaladım
sonra biraz araştırdım bi kaç kişidede böle yapmış avast

ewet bende vista starter kullanıyorum avast yüklemiştim bilqisayarımı silip süpürdü we ben neleri sildiqine dikkat etmedim.bilqisayarımdaki orjinal oyunlar,temalar,ekran koruyucularım,sistem 32 yardım mesajlarım (yani pc de yardıma basınca hata werio) falan filan çoqu şeyimi sildi we ben bunları nasıl eski haline qetircem bilmiyorum:(

karides

Üye
nod 32nin hangi sürümünü tavsiye edersin?
ve güncelleme yapıyormu?
ben bitane indirdim son sürüm -eri falan hepsi tamam
ama güncelleme yaparken sorun yaptı

Secondert cevabını fazlasıyla vermiş; ama yine de istersen bende 2.7 sürümü var. Sorunsuz çalışıyor. ilaçlı ve key derdi de yok.

serkanoloji

serkanoloji

Üye
    Konu Sahibi
Dostum güncellemelerle beraber Vista'nın sahte olduğu bildirilmiş olabilir, bunun dışında 61079 processes blacklisted yazısının çıkma nedenidefender tarafından güncellemelerde hatalı yada spy olarak görülen process olabilir
İyi bir anti ile tarama yapıp sonrasında eğer yasal Vista kullanmıyorsan yasallaştırıp bu güne kadar çıkmış olan önemli güncelleştirmeler için windows update (Başlatmenüsü/programlar) den gerekli olanları indirip güncellemeleri devre dışı bırak ve arada bir kullanılabilir güncelleştirmeleri denetle
seni enterese eden yeni bir güncelleştirme olursa bunu al ve yine kapalı tut

Bunun dışında tam bir cevap veremediğim için üzgünüm
ama sorunu biraz daha detaylı yazmayı dene...

Saygılar

kardeşim bilgisayarımı sıfır aldım vestel marka.yani ben vistanın orjinal olduğunu sanıyorum.i.e ilk açtığımda sorunla karşılaştığını ve kapatılacağını vede soruna çözüm bulursa bildireceğini söylüyor.soruna çözüm olarakta bit defanderin adresini veriyor.buna sinir oluyorum./yani şimdi avastı kaldırayımmı diyorsunuz.sadece bit defander yetmezmi.bir soru daha,simka çeviriyi kullanıyordum yaklaşık 2 ay boyunca sorunsuz şekilde 1 ay önce avastı yükledim ve virüs alarmı verdi.öneri olarak karantinaya taşı dedi yaptım.sonra simka açılmadı.sileyim dedim silinmedi.bilmem şu dosya yok der gibi.iyimi yapıyor kötümü anlamadım. YARDIMLARINIZ İÇİN ALLAH RAZI OLSUN...

B16

B16

Üye
kardeşim bilgisayarımı sıfır aldım vestel marka.yani ben vistanın orjinal olduğunu sanıyorum.i.e ilk açtığımda sorunla karşılaştığını ve kapatılacağını vede soruna çözüm bulursa bildireceğini söylüyor.soruna çözüm olarakta bit defanderin adresini veriyor.buna sinir oluyorum./yani şimdi avastı kaldırayımmı diyorsunuz.sadece bit defander yetmezmi.bir soru daha,simka çeviriyi kullanıyordum yaklaşık 2 ay boyunca sorunsuz şekilde 1 ay önce avastı yükledim ve virüs alarmı verdi.öneri olarak karantinaya taşı dedi yaptım.sonra simka açılmadı.sileyim dedim silinmedi.bilmem şu dosya yok der gibi.iyimi yapıyor kötümü anlamadım. YARDIMLARINIZ İÇİN ALLAH RAZI OLSUN...

kardes sistem32 ni silmeden kendine iyilik yap kaldır sen awastı en iyisi..

toprakumit

toprakumit

Üye

Arkadaşım kapatma menüsünde 1 güncelleştirerek kapat der. 1 de Bilgisayarı kapat der. Sen bilgisayarı kapat komutunu vereceksin( Senin vista lisanslı değil o zaman)... Bide internet explorerın sürümünü yükselt oda olmuyosa Firefoxa devam ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt