Product Kod Hk.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
WeiLSiDe

WeiLSiDe

Üye
    Konu Sahibi
Product Kod Hk.
Merhaba
Bundan yaklaşık 45 gün önce N8 almıştım reset problemi yüzünden servise gönderdim ve değişim geldi. Yani sıfır bi N8. Bu gün teli aldım servisten ancak tuhaf bi durum var. Telefonun product kodu 059B6T3. Bu kodu nawifirmde bulamadım. Sizce sorun olur mu?
Teşekkürler

TheORCUN

TheORCUN

Üye
navifirmde turkey yazarak ara. 13.16 sürümünde hepsi yazıyor. Çıkan kodlardan biri değilse git geri ver. Kaçak olabilir...

Anußis

Anußis

Üye
Product kodunu geçtim

buradan gir imei kodunu eğer ithalat yoluyla gelmiş ve kayıtlı ise product kodunu firmwarede bulamasan bile geri almaz o ürünü cünkü telefonda sorun yok ;)

• Beğen
Tepkiler: WeiLSiDe
WeiLSiDe

WeiLSiDe

Üye
    Konu Sahibi
navifirmde turkey yazarak ara. 13.16 sürümünde hepsi yazıyor. Çıkan kodlardan biri değilse git geri ver. Kaçak olabilir...

Cihazı bana KVK gçnderdi. Servisten aldım kaçak olması düşük bi ihtimal bence .

--------------- Ekleme ---------------

Product kodunu geçtim

buradan gir imei kodunu eğer ithalat yoluyla gelmiş ve kayıtlı ise product kodunu firmwarede bulamasan bile geri almaz o ürünü cünkü telefonda sorun yok ;)

Kayıt Bulunamadı diyo sorgu sonucunda.

Anußis

Anußis

Üye
o zaman gerçekten kaçak türkiye'de o imei işlenmemiş kvkda sana o yüzden o kadar kolayca yeni ürünü temin etmiş

sana verdiğim sitede bu cihaz bulunamadı cıkıyor ya yazıcıda o sayfayı yazdır git kvkya böyle de ... saçma işler yapmayın dava açarım de size bana 1000 tl verdiğim halde kaçak telefon veriyorsunuz de ... hemen orjinal kayıtlı telefon verirler ;)

bizde yukarıdaki gibi gözüküyor eğer sende alttaki gibi gözüküyorsa o sayfanı yazdır git kvkya kardeşim

• Beğen
Tepkiler: Cezzbedici3 ve WeiLSiDe
WeiLSiDe

WeiLSiDe

Üye
    Konu Sahibi
Alt resimdeki gibi görünüyo :hmmm

Anußis

Anußis

Üye
işte kendi imeini yazdır git kvkya kesin değişirler kafana takma suç çünkü ... kvk bu sucu yapıyorsa tamamdır artık sen %100 haklı duruma gelirsin

• Beğen
Tepkiler: Cezzbedici3
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt