PRO Voice Navigator IGH v.1.2.16 Türkçe

Sponsorlu Bağlantılar

Rahmi06

Rahmi06

Üye
    Konu Sahibi
PRO Voice Navigator IGH v.1.2.16 Türkçe












Açıklama, Google Çeviri kullanılarak Türkçe diline çevrilsin mi? Açıklamayı tekrar Rusça diline çevir
Çevir

"Ben eve gidiyorum" - bu talimatları dinlemek için tercih herkes için büyük bir denizci, ve açmak için gerekli olduğu, cep telefonu bakarak anlamaya çalışmayın. Ek "Ben eve gidiyorum" avcılar, avcılar, balıkçılar, ve sadece yürüyüş keyfini herkes için mükemmel, ama kaybolmadan korkuyor. Üstün doğruluk ve hoş bir ses arabirimi bu program sadece yeri doldurulamaz olun.
Programın normal çalışması için resmi bir kaynaktan GuglPley güncelleştirilmesi gerekmektedir.
Ücretli sürüm reklam Google Maps varlığında ve yokluğunda farklıdır (Google ITA takarken iş garantili -. Versiyonu 6.14.4, Google Pazar sürümü 4.1.6 oyna, Google hizmetleri sürümü 3.1.36 oynamak kullanıcı keta22 ederiz).
Mantarlı ve orada kaybolmadan korkan için ormanda yürüyüş isterseniz, o zaman herhangi bir durumda ormanda götürecek, programı yükleyebilirsiniz.
Hedefe gidiş ve Android için yazılmış bir görsel arayüzü odaklanmak Yüzlerce navigasyon programları. Ses ipuçları ve mesafe tutmak, bu odaklı bir program. Sen sadece cep telefonunuzda koymak ve size telefon söylediklerini dinleyebilirsiniz. Avantajı meşgul telefon olmayacaktır hangi eller olduğunu ve o ormanda çok önemli olduğunu ve kaybetme ya da telefonunuzu bırakarak olması olası değildir, çünkü gözleri, ücretsiz olacak.
Sen A noktasından B noktasına almak zorunda - Programın ana görevidir. Programlar gibi çok sayıda, o zaman çok yanlış olduğunu düşünüyorsanız. Harita üzerinde yollar boyunca yolu, ve nereye yönlendirmek kaldırım vardır. Ve sadece ne yolun yönü ve hiçbir (orman, çöl, vb) varsa. Ayrıca çok kullanabileceğiniz harika gösteri pusula yönü. Ama elinde bunları kullanmak ve oklarla gösterilen ne yönde görmek ve ardından telefon gizlemek ve hareket. Eğer dersten yoldan giderseniz, tekrar her şeyi tekrarlamak gerekir. Ama, bu telefon cebinizde ise, senin yolunu ayarlamak ve nereye gitmek önerecektir çok daha kolay olacak gibi görünüyor. Uygulama "Eve gidiyorum" çok rahat kabul edilir nedeni budur.
Bazı durumlarda, program kullanılabilir:
1.. Eğer ormanda bir yürüyüş için gidiyor zaman, ormanın kenarında bir nokta koymak gerekir, ve eve gittiğinizde, program, ses kullanarak olacak geldiğiniz yere size rehberlik etmek ister.
Zaten sizin için bilinmeyen, ve burada tekrar gelecek hafta sonu gelmek istiyorum çayır, mantar toplanan varsa 2.., Sadece denilen, veritabanında bir noktaya puan gerekiyor "Burada mantar!". Ve hafta sonları, tekrar orada alabilirsiniz.
3.. Eğer azimut ve bilmiyorum engebeli arazi denetimi, bir harita açmak için hiçbir arzusu varsa, siz de bu uygulamayı kullanabilirsiniz.

Konuşma sesleride Türkçe'ye çevrildi.
 
Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: bveo1990, rear2011, köprülü ve 2 diğerleri


konyalimehmet

konyalimehmet

Üye
Gpstenmi yoksa netten mi aliyor
 
Hasand.

Hasand.

Üye
Teşekkürler
 
piyanistkadir21

piyanistkadir21

Üye
Teşekkürler
 

dark3434

Üye
selam link kullanım dışı yenilermisiniz.
 

dark3434

Üye
Linki tazelermisiniz,dosya yok tşk.
 

dark3434

Üye
Link çalışmıyor
 

bilmecem

Üye
Link ölü
 
boyabatlı

boyabatlı

Üye
başımız sağolsun

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 

Benzer Konular



Üst Alt