Pro Evolution Soccer 2017 by KONAMI - Android

LG G4 Sorun Olmaz

Denerseniz Bilgim Olsun
Kardeşim Mc4'ü bitirdim yeni. Roota gerek kalmadı. Pes'i oynamam için önce adam gibi lisanslı takımlar olacak. Sonra uygulama içi satın alma gibi bir saçmalığı olmayacak. Futbol oyunu mu oynuyorum başka bir şey mi belli değil. Wild Blood yükleyeceğim şimdi.

Tepkiler: AIS ve ibrahimbüyükdemir
    Konu Sahibi
MC 4 nasıl güzel mi ? Play Store'da çok pahalı bildiğiniz bir site varmı MC 4'ü indirebiliceğim

Tepkiler: AIS
MC 4 nasıl güzel mi ? Play Store'da çok pahalı bildiğiniz bir site varmı MC 4'ü indirebiliceğim
O biraz şans işi ben çalışan nerde bulursam onu kuruyorum. Mc4 Gameloft'un Nova 3'ten önce yaptığı en son ve en iyi fps oyunu. Mobilde. Sonra bozdular zaten. 2 gb lik boyutu var çok güzel bir oyun.

S7'de yağ gibi akiyo spiker tuş kontrolu grafik online oyunda tek donma yok Attığım gölü bile paylaştım tek sıkıntı tr takımlarında bir BJK var GS ve FB de olsa bide tr dil olsa on numara abartılacak gerçek parayla satın alınan hiç bir uygulama içi satın alma görmedim hiç yok denecek kadar

Son düzenleme:
Tuş var siz bulamıyor saniz beceremedim diyin arkadaşlar

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

turancen

Üye
Oyun tuşları var, simule oyunu oynamayın oda tuşlar gözükmez, takımlar kendi oynar, bende ilk başta yok demiştim lakin farklı bir yere giriyormuşum. Oyunda sanal tuşlar vardır herkese duyurulur.

Oyunun girişinde zaten soruyor iki seçenek var biri touch diğeri gamepad joystick kontrol

Tepkiler: AIS ve ibrahimbüyükdemir

SHS

Üye
telefonda en çok oynadığım oyun, Mesut'u da aldık iyi gidiyoz

Tepkiler: ibrahimbüyükdemir ve AIS