Pro Evolution Soccer 2011 v1.0.1 Android P2P 54.7 MB

Sponsorlu Bağlantılar

l0stdewil

Üye
arkadaşım kuramadım yardımcı olurmusun

Fiery1928

Üye
samsung s5670 de calıstıramadım kurdum oyunu giriyom license diyo ok luyom siyah ekranda kalıyor

sh0ck

sh0ck

Üye
Arkadaşlar biri bana şu oyunun kurulumunu anlatabilirmi tam olarak?

jejep

jejep

Üye
    Konu Sahibi
Bir sürü dosya çıktı sd karta atmaya korkuyorum nası yapcaz kuran arkadaşlardan ricam anlar anlatsa bari...

--------------- Ekleme ---------------

Tmm denedim Desire Hd de çalıştı. Çıkan birsüre dosyayı sd içinde yeni bir klasör oluşturup atıyoruz sonra apk managerdan yüklüyoruz sonra 2-3 dk bir dowload açılıyo sonra oyun hazır :) paylaşım için Teşekkürler

Arkadaşımızın anlatımı

Fiery1928

Üye
oyunu kurdum int paketi yapmıştım int varken oyuna giriyodum paket bitti oyuna giremiyorum int siz oynanmıyomu :S

jejep

jejep

Üye
    Konu Sahibi
Oyunu tekrar indiriyor bi acayip öyle oynanıyor

Fiery1928

Üye
jejep nasıl çözcez bu sorunu :allalla:

jejep

jejep

Üye
    Konu Sahibi
Wlan falan varsa öyle yap en iyisi paket yapınca yine kotanı yer , diğer yükleyen arkadaşların yorumlarına bakarsak onlarda internetten tekrar indiriyor sonra çalışıyor dediler

xinsurer

xinsurer

Üye
samsung galaxi gio'da mükemmel çaşışıyor teşekkürler..

----------Eklendi @ 00:25:54 ---------- Yazıldı @ 00:22:40 ----------

çalışıyor yazacaktım, dokunmatiğe alışmaya çalışıyorum :)

• Beğen
Tepkiler: jejep
jejep

jejep

Üye
    Konu Sahibi
Nasıl yüklediğini anlatır mısın ? :)

xinsurer

xinsurer

Üye
Arkadaşım çok teşekkürler, mükemmel oyun.. Samsung Galaxy Gio'ya yükledim, sorunsuz çalışıyor, en ufak bir kasılma yok, grafikler de harika sanki bilgisayarda oynuyorum.. tekrar teşekkürler.. :)

----------Eklendi @ 13:41:49 ---------- Yazıldı @ 13:33:51 ----------

Nasıl yüklediğini anlatır mısın ? :)

54 mb'lik klasörü sd karta attım, sonra telefonda klasörü açtım ve içindeki apk uzantılı dosyaya tıkladım (bu arada wifi açıktı), internetten biraz daha indirme yaparak yüklemeyi tamamladı. Artık internet kapalı da olsa oynanabiliyor, yani internete bağlanma diye bişey yok, sadece yükleme sırasında.

• Beğen
jejep

jejep

Üye
    Konu Sahibi
54 mb'lik klasörü sd karta attım, sonra telefonda klasörü açtım ve içindeki apk uzantılı dosyaya tıkladım (bu arada wifi açıktı), internetten biraz daha indirme yaparak yüklemeyi tamamladı. Artık internet kapalı da olsa oynanabiliyor, yani internete bağlanma diye bişey yok, sadece yükleme sırasında.

Nasıl yüklediğini anlattığın için teşekkürler :)

xinsurer

xinsurer

Üye
Androidde ustalaşmaya çalışıyoruz, symbianı yedik bitirdik, şimdi sıra androidde ;)

• Beğen

sadrazam66

Üye
:islik
galaxy ace ye nasıl yükleriz bunu bi yardımcı olursanız sevinirim simdiden tesekkürler....

katliyam06

Üye

Android telefon Pro Evolution Soccer 2011, evet o kayalar ve mümkün!
Kendim denedim ve bu benim HTC Desire üzerindeki bir şaşırtıcı oyun. Oynanan oldukça birkaç maç zaten, harika görünüyor ve benim için gerçekten düzgün çalış. Ben bu oyunu gerçekten bir Android üzerinde olması gerekir, biraz futbol oyunları seven herkese tavsiye ederiz. Tadını çıkarın!
Açıklaması:
Ve ödüllü rakipsiz futbol simülasyonu Android platformunda ilk sezon giriyor! görülmemiş futbol atmosferi ve PES 2011 ile gerçek PES deneyimini yaşayın.

Özellikleri:
  • Rakipsiz gerçekçilik
  • Özel UEFA Kulüp Yarışmaları
  • Yeni başlayanlar ve uzmanlar için Çarpıcı Erişilebilirlik
  • Çarpıcı grafikler
PES 2011 - Android platformu üzerinde rakipsiz futbol deneyimi!
Kurulum:
1), uygulama yüklemek, telefonunuz aracılığıyla SD Kart göz telefonunuzun SD Kart için arşiv içinde. Apk dosyasını kopyalayın. Eğer üçüncü bir dosya gezgini gerekebilir Android Market üzerinde ücretsiz ES Dosya Gezgini kapmak.
2) SD Kart için dosyaları kopyalayın, SD Card klasör yolunu "/ / Android / data / sdcard" bulunmaktadır.
Serbest Adı: Pro_Evolution_Soccer_2011_v1.0.1_ANDROiD-P2P
Boyutu : 54,7 MB
Linkler:
Download: | |

Oyunun yüklenmesi

samsung gio da çalışır mı

jejep

jejep

Üye
    Konu Sahibi
Malesef bir bilgim yok

sadrazam66

Üye
oyunu yükledim wifi ile baglanınca oynaya biliyosun internet olmayınca girmiyo yokmu bunun bi cözümü yaa:ağlarım:

Oguzhan1617

Üye
galaxy ace s5830 a gelir mi
nasıl yüklediniz??:hmmm

sadrazam66

Üye
bizde olmuyo bune yaa sadece internetle oynayacaksak ne anladık biz bu oyundan arkadaslar yazmıs iste vifi yle indirdim sonra internet istemedi diye aynısın ben yapıyorum vifiyi kapatınca olmuyo iste :(

sadrazam66

Üye
hic mi ilgilenen kimse yok yaa nasil iş bu be :off:

Takipçi Satın Al

Üst Alt