Pro Evolution Soccer 2011 v1.0.1 Android P2P 54.7 MB

Sponsorlu Bağlantılar

Mertolozzi

Mertolozzi

Üye
Teşekkürler

aslankck

Üye
[ımg]http://lulzimg.com/i11/10c889.jpg[/ımg]
android telefon pro evolution soccer 2011, evet o kayalar ve mümkün! [ımg]http://www.rlslog.net/wp-includes/images/smilies/icon_smile.gif[/ımg]
kendim denedim ve bu benim htc desire üzerindeki bir şaşırtıcı oyun. oynanan oldukça birkaç maç zaten, harika görünüyor ve benim için gerçekten düzgün çalış. ben bu oyunu gerçekten bir android üzerinde olması gerekir, biraz futbol oyunları seven herkese tavsiye ederiz. Tadını çıkarın![ımg]http://www.rlslog.net/wp-includes/images/smilies/icon_wink.gif[/ımg]
açıklaması:
ve ödüllü rakipsiz futbol simülasyonu android platformunda ilk sezon giriyor! Görülmemiş futbol atmosferi ve pes 2011 ile gerçek pes deneyimini yaşayın.
[ımg]http://lulzimg.com/i11/ae4bad.jpg[/ımg]

özellikleri:
[lıst]
[*]rakipsiz gerçekçilik
[*]özel uefa kulüp yarışmaları
[*]yeni başlayanlar ve uzmanlar için çarpıcı erişilebilirlik
[*]çarpıcı grafikler
[/lıst]pes 2011 - android platformu üzerinde rakipsiz futbol deneyimi!
kurulum:
1), uygulama yüklemek, telefonunuz aracılığıyla sd kart göz telefonunuzun sd kart için arşiv içinde. Apk dosyasını kopyalayın. Eğer üçüncü bir dosya gezgini gerekebilir android market üzerinde ücretsiz es dosya gezgini kapmak.
2) sd kart için dosyaları kopyalayın, sd card klasör yolunu "/ / android / data / sdcard" bulunmaktadır.
serbest adı: pro_evolution_soccer_2011_v1.0.1_android-p2p
boyutu : 54,7 mb
linkler:
download: | |

allah aşkına lütfen birisi nasıl yükleneceğini ayrıntılı yazabilirmi

Silinen Üye 566228

Silinen Üye 566228

Kapalı Hesap
evet ya direk google çevirisini oyunu veren arkadaşın kendisi bile anlamıyor...

jejep

jejep

Üye
    Konu Sahibi
evet ya direk google çevirisini oyunu veren arkadaşın kendisi bile anlamıyor...

Ben androidden anlıyorum demedim ki zaten güzel bir oyun gibi gözüküyordu paylaştım

murat212111

Üye
ya arkadaşlar ben yükledimde internet bağlantısı olmadan açılmıyor oyun neden açama wifi bağlayıp oynuyorum.

lütfen biri bana yardım etsin

Silinen Üye 566228

Silinen Üye 566228

Kapalı Hesap
Ben androidden anlıyorum demedim ki zaten güzel bir oyun gibi gözüküyordu paylaştım
ben kötü bişey demedim ama daha iy bi türkçeleştirme yapsan daha iyi olurdu...yoksa paylaşım içn saol..:oke:

Tab35

Üye
airplay v4.37 hatasını bende aldım sebebi nedendir bilmiyorum nette de araştırdım hiç bişey bulmadım belkide cihaz yeterli gelmiyordur .s

jejep

jejep

Üye
    Konu Sahibi
ben kötü bişey demedim ama daha iy bi türkçeleştirme yapsan daha iyi olurdu...yoksa paylaşım içn saol..:oke:

Anlıyorum senide program oyun yüklemeleri zaten hep aynı olur android destek arım falan o tarzda konularda nasıl yapıldığı anlatılmıştır.

aboxzux

Üye
teşekkürler

aboxzux

Üye
oyun müthiş galaxy sde sorunsuz teşekkürler

mehmet_7.3

Üye
Teşekkür

jejep

jejep

Üye
    Konu Sahibi
Rica ederim

mtskrn07

Üye
Arkadaşlar HTC desire'a bir türlü yükleyemedim. Sürekli uygulama yüklenmedi hatası alıyorum. yardımcı olabilirmisiniz.

zorlucorlu

zorlucorlu

Üye
Bir sürü dosya çıktı sd karta atmaya korkuyorum nası yapcaz kuran arkadaşlardan ricam anlar anlatsa bari...

--------------- Ekleme ---------------

Tmm denedim Desire Hd de çalıştı. Çıkan birsüre dosyayı sd içinde yeni bir klasör oluşturup atıyoruz sonra apk managerdan yüklüyoruz sonra 2-3 dk bir dowload açılıyo sonra oyun hazır :) paylaşım için Teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: jejep
kadir3831

kadir3831

Üye
saol kardeş ama galaxy s de küçük geldı buyutme olasılıgı var mı acaba:naughty:

jejep

jejep

Üye
    Konu Sahibi
Bir sürü dosya çıktı sd karta atmaya korkuyorum nası yapcaz kuran arkadaşlardan ricam anlar anlatsa bari...

Tmm denedim Desire Hd de çalıştı. Çıkan birsüre dosyayı sd içinde yeni bir klasör oluşturup atıyoruz sonra apk managerdan yüklüyoruz sonra 2-3 dk bir dowload açılıyo sonra oyun hazır :) paylaşım için Teşekkürler

Nasıl yükleneceğini anlattığın için teşekkürler

saol kardeş ama galaxy s de küçük geldı buyutme olasılıgı var mı acaba:naughty:

Bilmiyorum ki

KayraBey

KayraBey

Üye
Oyunu kurdum.Açınca netten indirme yaptı ve sorunsuz çalıştı.Ueaf şampiyonu bile oldum o kadar ki yani :)

• Beğen
Tepkiler: jejep
Takipçi Satın Al

Üst Alt