Pro Evolution Soccer 13 Mobil

Sponsorlu Bağlantılar

MhmtEmnOztrk

MhmtEmnOztrk

Üye
    Konu Sahibi
Pro Evolution Soccer 13 Mobil
Konami Digital Entertainment bu sonbaharda sahalara geri dönecek olan PES 13 ile futbol hayranlarına sınırsız kontrol imkanı verecek.Birbiri ardınca sıralanan yeni özellikler , Pes tutkunlarını büyülemek için geliyor...

Pro Evolution Soccer 13 en üst düzeyde futbol yeteneği ve zerafeti bünyesinde barındıran Cristiano Ronaldo'nunda desteklediği bir oyuna uygun olarak köklerine dönecek ve dünyanın en iyi futbolcularının bireysel yeteneklerini ön plana çıkararak oyuncuların top üzerinde mutlak özgürlük ve seride ilk kez şutlar üzerinde tam kontrol verecek.hem futbol hemde Pro Evolution Soccer hayranlarının görüşlerine başvurularak hazırlanan oyunda koşu stillerine , yeteneklerine ve oyun tarzlarına kadar birebir modellenen ve aynı gerçek hayattaki benzerleri gibi hareket eden futbolcular ile günümüz futbolu ekranlarınıza benzersiz biçimde aktarılmış olacak...

"Pro Evolution Soccer 13 Çıkar çıkmaz BURADA" demiştim ve burası destek bölümü olduğu için linki paylaşamıyorum ama gerçek konuya gitmek için tıklayınız...

• Beğen
Tepkiler: Tuba

Nurlan333

Nurlan333

Üye
Modunu ben ilave etdim:

SHS

SHS

Üye
PES 2012 bile çıkmadı, boşuna beklemeyelim 2013 :D

MhmtEmnOztrk

MhmtEmnOztrk

Üye
    Konu Sahibi
oynadm hatta pc de de açtm jar emulator programı ile

abcderhan

Üye
paylaşılmış olan mod ama pes 13 gerçekten çıkacak reklamı bile var başka bir sitede

mtarik34

Üye
inş. çıkar 2012 gibi hüsran olmayalımda..

Takipçi Satın Al

Üst Alt