Pro 2000 gamer aldım ama hata mı yaptım?lütfen yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

akan22

Üye
    Konu Sahibi
Pro 2000 gamer aldım ama hata mı yaptım?lütfen yardım
[ı]merhabalar dün teknosadan pro 2000gamer aldım : Amd fx 4100 3.6 ghz 4 çekrdek işlemci , 8gb 1333mhz ddr3 ram, 500 gb harddisk, ekran kartı nvidia gt 220 128 bit 1 gb.
Ama oyunlarda bekledğim performans yok. Geri mi vermeliyim?
Ya da powwercolor hd 6850 alarak tam bir oyun canavarına çevirebilir miyim? Beni nekadar idare eder.

Lütfen yardım edim tavsiyelerinizi beklyorum[/ı]

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
kasayı tamamen iade edip paranı alabilirsen öyle yapmanı tavsiye ediyorum
paranı aldıgında sana sağlam bi toplama kasa hazırlarım..

kasa hakkında kesin birşey söyleyemem ama
işlemcisi iyi
ekran kartı dandik
harddisk ne oldugu belirsiz 500 gb ama sata2 ? 3 mü ? markası ne rpm i kaç ?
anakart hakkında yüksek ihtimalle biostar veya foxconn yani kalite düşük
alacağınız 6850 o kasada performans vermez çünkü büyük ihtimalle 400 veya 450 watt power vardır
ve o power 6850 ye yetmez

kısacası kasayı verin paranızı geri alın veeeeeeeee
bilgisayar hakkında bilgiye sahip değilseniz kesinlikle almadn önce bir bilene danışın
veee ne olursa olsun hazır bilgisayar almayın
toplama bilgisayar her zaman her şekilde çokçok daha fazla kalite ve performans sunar

akan22

Üye
    Konu Sahibi
kasayı tamamen iade edip paranı alabilirsen öyle yapmanı tavsiye ediyorum
paranı aldıgında sana sağlam bi toplama kasa hazırlarım..

kasa hakkında kesin birşey söyleyemem ama
işlemcisi iyi
ekran kartı dandik
harddisk ne oldugu belirsiz 500 gb ama sata2 ? 3 mü ? markası ne rpm i kaç ?
anakart hakkında yüksek ihtimalle biostar veya foxconn yani kalite düşük
alacağınız 6850 o kasada performans vermez çünkü büyük ihtimalle 400 veya 450 watt power vardır
ve o power 6850 ye yetmez

kısacası kasayı verin paranızı geri alın veeeeeeeee
bilgisayar hakkında bilgiye sahip değilseniz kesinlikle almadn önce bir bilene danışın
veee ne olursa olsun hazır bilgisayar almayın
toplama bilgisayar her zaman her şekilde çokçok daha fazla kalite ve performans sunar

cevap için teşekkürler şunları yazayım; anakjart: amd socket am3+ 760 ddr3
500 gb ****** ata,power ın watını bilmyorum ama hem önde hem yanda olmak üzere 2 adet fan var. 1260 tl verdm birde ekran kartı alrsam 1500 ü geçecek. neyapsam çözemedim

----------Eklendi @ 19:47:50 ---------- Yazıldı @ 19:46:32 ----------

cevap için teşekkürler şunları yazayım; anakjart: amd socket am3+ 760 ddr3
500 gb ata,power ın watını bilmyorum ama hem önde hem yanda olmak üzere 2 adet fan var. 1260 tl verdm birde ekran kartı alrsam 1500 ü geçecek. neyapsam çözemedim

buldum 400 watb ve 72900 rpm . 6850 ekran kartı alırsam nasıl wat yetmez ne yapmam gerekiyor?

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
kardeş şimdi ekran kartı alırsan 1500 ü geçiyor...
keşke almasaydında 1500 e güzel bir kasa toplardım sana
anakartın markası ne ?
ve 400 watt 6850 ye yetmez enaz 550 watt gerçek power lazım 600 watt işini rahatlıkla görür

neyse kardeş hayırlı olsun yinede
ekran kartı ve power almayı düşünürsen
vatan bilgisayarın internet sitesini hergün takip et
bu aralar %25 indirim yapabilir
hem power hemde sapphire HD6870 ekran kartı almanı öneriyorum

ve yeni power la ekran kartı aldığında
eski önceki parçaları donanımhaber 2. el forumunda parçaları 2.elden satabilirsin

akan22

Üye
    Konu Sahibi
kardeş şimdi ekran kartı alırsan 1500 ü geçiyor...
keşke almasaydında 1500 e güzel bir kasa toplardım sana
anakartın markası ne ?
ve 400 watt 6850 ye yetmez enaz 550 watt gerçek power lazım 600 watt işini rahatlıkla görür

neyse kardeş hayırlı olsun yinede
ekran kartı ve power almayı düşünürsen
vatan bilgisayarın internet sitesini hergün takip et
bu aralar % indirim yapabilir
hem power hemde sapphire HD6870 ekran kartı almanı öneriyorum

ve yeni power la ekran kartı aldığında
eski önceki parçaları donanımhaber 2. el forumunda parçaları 2.elden satabilirsin

cevabın ve ilgin için çok sağol. aslında daha tam ısınamadım belkide yarın öbürgün geri verip senden kasa için yardım ricasında bulunabilirim. ya da 1500 e nasıl kasa toplarız diye sorsam?eğer vaktn varsa

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
vaktim var tabiki telefondan baktıgım ıcın 7/24 buralardayım :D
amd fx6100
gıgabyte 990fxa ud3
geıl plus 4 gb 1600 mhz tek modul
sapphıre hd6870

500 gb sata3 7200rpm harddısk
toplam 1300 tl max 1350 tl felan tutar vatan bılgısayarın ındırım kampanyasını yakalarsan bazı parcaları vatandan alıp daha ucuza getırebılırsın
ayrıyeten bırde 600-650 watt gercek power alırsan 80plus olması daha ıyı olur bırde kafana gore guzel bır kasa alırsın olur bıter sımdı sıtelere bakamadıgım ayrıntılı fıyat ve onerıde bulunamıcam ama sen arastırırsın artık :D pc ye bakabılırsem 1-2 dk ıcınde lınklerıyle yazarım :D

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
fx 6100

990fxa ud3

geil plus

hd6870

500 gb sata3

typerr1982

typerr1982

Üye
bence iade et ve o paraya iyi bir kasa toplaman daha mantıklı kafan ağrımaz aldığın kasanın içini bile açamıycaksın fan takmak istesen bile yoksa garanti dışı olur ama kendin toplasan istediğini yaparsın zaten parçalar 3 yıl garantili

akan22

Üye
    Konu Sahibi
bence iade et ve o paraya iyi bir kasa toplaman daha mantıklı kafan ağrımaz aldığın kasanın içini bile açamıycaksın fan takmak istesen bile yoksa garanti dışı olur ama kendin toplasan istediğini yaparsın zaten parçalar 3 yıl garantili

alırken özellkle sordum kasayı açınca garnti dışı kalmıyor. çünkü tv kartı takacağım. Dün akşam pes 12, fifa 12, mafia2, black ops yükledim yüksek ayarlarda denedm hepsini çalştırdı.hd 6850 ekran kartı alarak yoluma devam edeceğim galiba. Aslında toplama pc sizinde deiğinz gibi daha makbul ancak onu toplayacak kişi lazm :d maalesef parcaları alırım orada kalırım:d

----------Eklendi @ 11:38:50 ---------- Yazıldı @ 11:36:25 ----------

Bu ekran kartı ile powercolor hd 6850 arasında ne fark var? 100 tl kadar saphire daha pahalı. Peki dediğin gibi 6watt güç kaynağı almasam 400 watt ile hd 6850 bir sorun çıkartır mı? Ya da verim nasıl olur oyunlarda

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
400 watt yetmez guc duzensızlılerı yapar ve parcalara kalıcı hasar verebılır...kasa toplamak sandıgınkadar zor bır ıs degıl.. Ustelı kasanınparcalarını aynı sıteden alırsan kasayı toplayıp yollayan sıteler var...
Ve powercoorla sapphıre arasındakı 100 tl fark sapphırenın sogutması daha ıyı ve sanırım bellek hızında farklılık vardı yanlıs hatırlamıyosam...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...