Doğuş Pertez
Admin
Private Shopping
Türkiye'de yeni yeni tanınmaya başlayan bir sistemden bahsetmek istiyorum sizlere: "Private Shopping"..
Private Shopping, kaliteli ve tanınmış markaları davetiye sistemi ile uygun fiyatlara satmak üzerine kurulu bir pazarlama tekniği. Bunun dünyada birçok örneği vardı ve oldukça etkili bulunması nedeniyle Türkiye’de de iki örneği oluştu. Türkiye’de ki bu iki firma
Sistem iyi markaları seçkin müşteriye satmak üzerine kurulu. Bu sebeple öncelikle bir davetiyeniz olması gerekiyor. Bu davetiye ile üye olduktan sonra sizin de tanıdıklarınızı bu sisteme davetiye göndererek bir saadet zinciri kurmanız mümkün. Keza üye yaptığınız kişilerin yaptığı ilk alışverişten bir miktar alışveriş kuponu kazanıyorsunuz. Sonra bunları kendi alışverişlerinizde kullanabiliyorsunuz.
Bilindik firmaların sınırlı sayıdaki stoklarından oluşan sistemde belirli aralıklarla birkaç marka bir arada yer alıyor. 2-3 günlük sürelerde % 10’dan %70’e varan indirimlerle ürünler satılıyor. Aklınıza gelen her türlü markayla karşılaşmanız mümkün. Güneş gözlüğünden müzik setine, saatten ayakkabıya hatta dekorasyon ürünlerine kadar pek çok çeşitte kaliteli markalı ürünü çok uygun fiyatlarla almak mümkün.
Eeee, devir ekonomi devri mirim! Ben bu iki siteye de üye oldum hem kendime hem evime çok defa piyasa fiyatlarının oldukça altında ürünler aldım. Ürünler zaten bildiğiniz markalar olduğu için hiç tereddütsüz alıyorsunuz. Şiddetle tavsiye ediyorum!
Evren T. Burak
Private Shopping, kaliteli ve tanınmış markaları davetiye sistemi ile uygun fiyatlara satmak üzerine kurulu bir pazarlama tekniği. Bunun dünyada birçok örneği vardı ve oldukça etkili bulunması nedeniyle Türkiye’de de iki örneği oluştu. Türkiye’de ki bu iki firma
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ve
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
. Sanırım ilgi nedeniyle çoğalacaklar. Sistem iyi markaları seçkin müşteriye satmak üzerine kurulu. Bu sebeple öncelikle bir davetiyeniz olması gerekiyor. Bu davetiye ile üye olduktan sonra sizin de tanıdıklarınızı bu sisteme davetiye göndererek bir saadet zinciri kurmanız mümkün. Keza üye yaptığınız kişilerin yaptığı ilk alışverişten bir miktar alışveriş kuponu kazanıyorsunuz. Sonra bunları kendi alışverişlerinizde kullanabiliyorsunuz.
Bilindik firmaların sınırlı sayıdaki stoklarından oluşan sistemde belirli aralıklarla birkaç marka bir arada yer alıyor. 2-3 günlük sürelerde % 10’dan %70’e varan indirimlerle ürünler satılıyor. Aklınıza gelen her türlü markayla karşılaşmanız mümkün. Güneş gözlüğünden müzik setine, saatten ayakkabıya hatta dekorasyon ürünlerine kadar pek çok çeşitte kaliteli markalı ürünü çok uygun fiyatlarla almak mümkün.
Eeee, devir ekonomi devri mirim! Ben bu iki siteye de üye oldum hem kendime hem evime çok defa piyasa fiyatlarının oldukça altında ürünler aldım. Ürünler zaten bildiğiniz markalar olduğu için hiç tereddütsüz alıyorsunuz. Şiddetle tavsiye ediyorum!
Evren T. Burak