Uygulama Privacy Guard Nedir?

Sponsorlu Bağlantılar

Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
    Konu Sahibi
Privacy Guard Nedir?
CM Romlarda bulunan privacy guard ne işe yarıyor bilen varmı?

Tmobile

Tmobile

Üye
O kadarını biliyorumda :D Bir uygulamayı şifreledik diyelim ne oluyor yani biraz açarmısın?
tam emin olmamakla birlikte mesela bir uygulamayı şifrelerseniz mesela facebook whatsapp uygulaması şifrelendi bir kullanıcı cihazı eline aldı menüsünü falan girebiliyor arama yapabilir onlarda şifre koymadığınızı varsayarak söylüyorum .:D. whatsapp uygulamasına girmeye çalışınca şifre sorar giriş android işletim sistemi tarafından engellenir yani şifreyi bilmeden giremez ama android açık kaynak olduğu için üst düzey profosyonel kullanıcıların açamıyacağı şifre yoktur pek fazla güvenip açık içerikli vb şeyler atmamak gerek telefon ve tabletlere .:D.

TheMadness

TheMadness

Üye
Şifreleme değil gizlilik ile alakalı uygulama izinlerini düzenleyebiliyorsunuz

Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
    Konu Sahibi
tam emin olmamakla birlikte mesela bir uygulamayı şifrelerseniz mesela facebook whatsapp uygulaması şifrelendi bir kullanıcı cihazı eline aldı menüsünü falan girebiliyor arama yapabilir onlarda şifre koymadığınızı varsayarak söylüyorum .:D. whatsapp uygulamasına girmeye çalışınca şifre sorar giriş android işletim sistemi tarafından engellenir yani şifreyi bilmeden giremez ama android açık kaynak olduğu için üst düzey profosyonel kullanıcıların açamıyacağı şifre yoktur pek fazla güvenip açık içerikli vb şeyler atmamak gerek telefon ve tabletlere .:D.
Öyle birşey olduğunu hiç sanmıyorum :D

Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
    Konu Sahibi
androidde tek uygulama şifrelemek için çok program var kardeşim .:D.
Yani şifrelemek derken öyle uygulamaya girerken şifre sorar gibisinden birşey olmadığı belli zaten :D TheMadness' in dediği gibi uygulama izinleri ile alakalı olabilir :D

Takipçi Satın Al

Üst Alt