Püf Noktası Prisma uygulaması nedir ve nasıl kullanılır?

Sponsorlu Bağlantılar

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
Prisma uygulaması nedir ve nasıl kullanılır?
Son dönemlerde sosyal ağ sitelerinde yazı paylaşmak yerine fotoğraf ile video paylaşımı yapmak daha ilgi çekici bir hal almayı başardı. Instagram, Facebook, WhatsApp ve Twitter kullanıcıları başta olmak üzere sıkça fotoğraf çekilenlerin efekt uygulaması olarak tercih ettiği Prisma, resimlerinizi adeta yeni baştan yaratmanızı sağlıyor.

Prisma uygulaması ile daha önceden çekilmiş olduğunuz fotoğraflara yada yeni çekildiğiniz fotoğraflara efekt ekleyebilecekken, efekt eklediğiniz fotoğrafların sağ alt köşesine Prisma uygulamasına ait bir logo işareti konuluyor.

Şuana kadar uygulama da sadece 29 adet farklı efekt bulunurken, Prisma uygulamasını Google Play ile App Store uygulamasından Android ile iOS’lu cihazlara yükleyebiliyorsunuz.​
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Prisma indir, fotoğraflarını değiştir
Uygulamayı Google Play yada App Store uygulama mağazasını ziyaret ederek yükleyebiliyorsunuz. Prisma uygulamasının anlık olarak 10 milyondan fazla indirilme rakamına ulatığı belirtiliyor.

Fotoğraftaki Prisma reklamını nasıl kaldırırım?
Fotoğrafta bulunan Prisma yazısını kaldırmak için yapmanız gereken işlem oldukça basit. Telefonunuzun fotoğraf düzenleme işlemi ile birlikte fotoğrafları kırparak, alt kısımda bulunan Prisma yazısını kaldırabilirsiniz.


Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Prisma uygulaması nasıl kullanılır?
Uygulamayı kullanmak oldukça basit. Bir fotoğraf çekin ve daha sonra uygulamayı çalıştırın. Karşınıza Prisma uygulamasının sizlere sunduğu 29 adet farklı efekt seçeneği çıkacak. Daha önce çektiğiniz fotoğrafı bu efektlerden birisini kullanarak değiştirin ve artık yeni bir fotoğraf sahibi olun.

Prisma uygulaması ücretsiz mi?

Uygulamayı herhangi bir ücret ödemeden yükleyebilirken, uygulama içerisinde sizlere çeşitli reklamlar sunuluyor.
 

Ekli dosyalar

Son düzenleme:


Üst Alt