Prince Of Persia The Two Thrones Bakarmısınız ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yalandunya3535

Üye
    Konu Sahibi
Prince Of Persia The Two Thrones Bakarmısınız ?
cep telefonum Nokia 5130 em. ve eger eliniz de 240x320
Prince Of Persia – The Two Thrones bulamadıgım için elinde olan varsa paylaşırmı acaba ? sitede ki linkler ölü.. sanırım ne yazıkkı bölüm mod.ları yazılan konu ve linkleri kontrol etmiyorlar.. ben bulamadım malesef belkide konum silinebilir ama umarım paylaşan arkadaşlar çıkar..

• Beğen
Tepkiler: asteg_34

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
http://www.maxicep.com/symbian-9-1-...of-persia-the-two-thrones-240x320-214627.html
burdaki oyunu bir deneyin isterseniz .Çogu java oyunları s603rd bölümündede paylşaılıyor ama java oldugu için tüm telefonları desteliyor.
benim modlugum 1 ay öncesine dfayandıgı için ölmüş linkler hakıında bişey diyemeyecegim ama sizler ölmüş linkleri bize şikayet ederseniz bununla mutlaka ilgilenilcektir.
şikeyetleri konunun sag üstündeki "Şikayet et " bölümünde güzel bir açıklam ile şikayet edebilirsiniz.
Sizde bilirsinizki yıllarca önce verilen linkler maalesef ölüyor, ölen linklerin hespini kontrol etmek çok zaman alır çünkü günde en az 10 konu açılıyor, 10 günde 100konu, 100 günde 1000 konu sizce bukadar konu içinde modlar tüm linklerle nsl ilgilenebilir:)

!!!MotorHead!!!

!!!MotorHead!!!

Üye
saol

nFnK

Üye
ABI benimde 5.130 UM WAR bnde Prince of Persia OYUNUNU İSTİYORUM AMA TELEFONDA Bİ DEMO YUKARDAKİ OYUN DEĞİL INUN Bİ ÜSTÜ ONU BULABİLİRMİSİİZ

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...