larten123 Üye mad eagle' Alıntı: yanlış kafaya takmış Genişletmek için tıkla ... Ve görüyorsunuz akılsızlıgın dengesizliğin sonunu her şeyin kullanım ala nı var yaniiiii Sana güle güle cehennemde iyi yanmalar - - - Eklendi - - - Mert045' Alıntı: O nasıl prezervatif öyle kafaya sığıyor. 3 bacakli insanlar ıçin yapılmış galiba. Genişletmek için tıkla ... ona ben de bi mantık yürütemedim
mad eagle' Alıntı: yanlış kafaya takmış Genişletmek için tıkla ... Ve görüyorsunuz akılsızlıgın dengesizliğin sonunu her şeyin kullanım ala nı var yaniiiii Sana güle güle cehennemde iyi yanmalar - - - Eklendi - - - Mert045' Alıntı: O nasıl prezervatif öyle kafaya sığıyor. 3 bacakli insanlar ıçin yapılmış galiba. Genişletmek için tıkla ... ona ben de bi mantık yürütemedim
OttomaN TigeR Üye Benim bildiğim zincir lastiğe takılır arkadaş, motora takarsan böyle kayış attırır işte.
eşref gümüşsay Üye 1.cısı=gulme gazı yoktur 2.cisı=bıldıgım prezervatif kucuk ve o kafaya gecmez 3.cusu=sallayan ıyı sallamıs valla 4.cusu=bu yoruma cok guldum (yanlış kafaya takmış) o yazıyı gordukce guluyom valla
1.cısı=gulme gazı yoktur 2.cisı=bıldıgım prezervatif kucuk ve o kafaya gecmez 3.cusu=sallayan ıyı sallamıs valla 4.cusu=bu yoruma cok guldum (yanlış kafaya takmış) o yazıyı gordukce guluyom valla
OttomaN TigeR Üye eşref gümüşsay' Alıntı: 1.cısı=gulme gazı yoktur 2.cisı=bıldıgım prezervatif kucuk ve o kafaya gecmez Genişletmek için tıkla ... ayıp olacak ama kusura bakmayın göstermek için ekledim
eşref gümüşsay' Alıntı: 1.cısı=gulme gazı yoktur 2.cisı=bıldıgım prezervatif kucuk ve o kafaya gecmez Genişletmek için tıkla ... ayıp olacak ama kusura bakmayın göstermek için ekledim
larten123 Üye OttomaN TigeR' Alıntı: ayıp olacak ama kusura bakmayın göstermek için ekledim Genişletmek için tıkla ... akraba evliliği
OttomaN TigeR' Alıntı: ayıp olacak ama kusura bakmayın göstermek için ekledim Genişletmek için tıkla ... akraba evliliği