Öneri Prestigio Multiphone 7600 Duo

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
Prestigio Multiphone 7600 Duo
Fiyatı 1.000 lira altında olsaydı harika olurdu...

İnceleme....

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Prestigio Multiphone 7600 Duo Akıllı cep telefonu ve başlıca teknik özellikleri;

Ekran: 6.0'' 720 x 1280 Piksel IPS HD
İşletim Sistemi: Android 4.2 (Jelly Bean)
İşlemci: 1.5 GHz (4 çekirdek) Cortex A7
Dahili Hafıza: 4 GB
Ram: 1 GB
Kamera: 8 Mp Ön ve 13 Mp Arka
Pil: 2600 mAh
Kalınlık: 8.4 mm

Örnek Resimler...

HDR...

Video örnekleri...

Son düzenleme:
Tepkiler: Silinen Üye 1145465

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
Hmm bunun olayı ne ?
Telefon diyolar Ben bu tip telefonlara hastayım.Marka istemiyorum.Ekran 5" üzeri olsun, 1gb Ram ve 720p ıps ekran yeterli. Fiyatı biraz daha düşse iyi olacak

Tepkiler: Silinen Üye 1145465
Yok yahu Lumia beni cezbetmiyor.Bu telefona bayıldım ben
Kardesim yalniz sunu belirtmek istiyorum bende discovery var iyi iyi dedik ama sorunlar bas gostermeye basliyor benden sana tavsiye bilindik marka bi sey al

Tepkiler: Dede

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
Bende de gmd var ve hala ilk günki gibi canavar

Tepkiler: muhammettvurucu

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
Mesela s3 minide retricayla on kamerada hareket yap hemen gosteriyor ama discovery hareketten 3sn sonra gosteriyor :/
Bana bu telefon fazla bile.Sosyal ağlar olsun yeter.Oyun oynamam.Ön kamerayla yaptığın şeyden haberim bile yok mesela

Tepkiler: muhammettvurucu
Dahili hafıza insanı uyuz eder onun

Onun ismini yeni duyuyorum ama h.b. butun modellerini getirmis heralde,aslinda dahili hafiza neyse sd ile asilir ama onemli olan saglamligi ve tabikide guncelleme

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
Onun ismini yeni duyuyorum ama h.b. butun modellerini getirmis heralde,aslinda dahili hafiza neyse sd ile asilir ama onemli olan saglamligi ve tabikide guncelleme
İncelemedeki arkadaş kasaya bayılmış.Gerçekten sağlam duruyor.Ama Note2 1.200-1.250 civarında iken 1.100 liraya bu telefonu almak ne kadar mantıklı olur...

Bence bu telefon 799-849 civarı olmalıydı. Dark Evo P60 649 lira ve 6"Ekrana sahip.Özellik olarak çok fazla farklar yok.Tabi kullanmadan bilemeyiz ama P60'ın ekranı 720p olsa fiyat yinede 749 tl bile olmazdı diye düşünüyorum.Hadi kasa yapısı vs. derken yine dediğim fiyata yani 799-849 tl arasında olması gerekir.

Bu telefonun yurtdışı fiyatına da baktım.Ortalama 300€. Yani cihaz bize değil herkese pahalı

Piyasaya tam giris yapmasi lazim zaten,daha yedek parcadan bile sknti cikarir. Arkasi karbon fiber o saglamligin gostergesidir ama cerceve,plastik. 6" olusu guzel yani genis ekran falan ama dark fazla cin mali duruyor ona isinamadim

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
Piyasaya tam giris yapmasi lazim zaten,daha yedek parcadan bile sknti cikarir. Arkasi karbon fiber o saglamligin gostergesidir ama cerceve,plastik. 6" olusu guzel yani genis ekran falan ama dark fazla cin mali duruyor ona isinamadim
İkisini yan yana koysalar kimse dark almaz

Son düzenleme: