KayraBey
Üye
-
Konu Sahibi
-
Telefon diyolarHmm bunun olayı ne ?
Aynen ama bi ACE değilTelefon diyolarBen bu tip telefonlara hastayım.Marka istemiyorum.Ekran 5" üzeri olsun, 1gb Ram ve 720p ıps ekran yeterli. Fiyatı biraz daha düşse iyi olacak
Lumia 1320 eheTelefon diyolarBen bu tip telefonlara hastayım.Marka istemiyorum.Ekran 5" üzeri olsun, 1gb Ram ve 720p ıps ekran yeterli. Fiyatı biraz daha düşse iyi olacak
Yok yahu Lumia beni cezbetmiyor.Bu telefona bayıldım benLumia 1320 ehe
Kardesim yalniz sunu belirtmek istiyorum bende discovery var iyi iyi dedik ama sorunlar bas gostermeye basliyor benden sana tavsiye bilindik marka bi sey alYok yahu Lumia beni cezbetmiyor.Bu telefona bayıldım ben
Mesela s3 minide retricayla on kamerada hareket yap hemen gosteriyor ama discovery hareketten 3sn sonra gosteriyor :/Bende de gmd var ve hala ilk günki gibi canavar
Bana bu telefon fazla bile.Sosyal ağlar olsun yeter.Oyun oynamam.Ön kamerayla yaptığın şeyden haberim bile yok meselaMesela s3 minide retricayla on kamerada hareket yap hemen gosteriyor ama discovery hareketten 3sn sonra gosteriyor :/
Yazin alacagim telefon kesinlikle lumia olacakBana bu telefon fazla bile.Sosyal ağlar olsun yeter.Oyun oynamam.Ön kamerayla yaptığın şeyden haberim bile yok mesela
Hayırlısı olsunYazin alacagim telefon kesinlikle lumia olacak
EyvallahHayırlısı olsun
Eğer root edebilirsem gerisi kolay.Galaxy Ace kullanıyorum.Marketten 13 uygulama indirdim.Hiçbiri bana ayrılan bölümde değil.Tamamı telefona gömülüDahili hafıza insanı uyuz eder onun
İncelemedeki arkadaş kasaya bayılmış.Gerçekten sağlam duruyor.Ama Note2 1.200-1.250 civarında iken 1.100 liraya bu telefonu almak ne kadar mantıklı olur...Onun ismini yeni duyuyorum ama h.b. butun modellerini getirmis heralde,aslinda dahili hafiza neyse sd ile asilir ama onemli olan saglamligi ve tabikide guncelleme
Piyasaya tam giris yapmasi lazim zaten,daha yedek parcadan bile sknti cikarir. Arkasi karbon fiber o saglamligin gostergesidir ama cerceve,plastik. 6" olusu guzel yani genis ekran falan ama dark fazla cin mali duruyor ona isinamadimİncelemedeki arkadaş kasaya bayılmış.Gerçekten sağlam duruyor.Ama Note2 1.200-1.250 civarında iken 1.100 liraya bu telefonu almak ne kadar mantıklı olur...
Bence bu telefon 799-849 civarı olmalıydı. Dark Evo P60 649 lira ve 6"Ekrana sahip.Özellik olarak çok fazla farklar yok.Tabi kullanmadan bilemeyiz ama P60'ın ekranı 720p olsa fiyat yinede 749 tl bile olmazdı diye düşünüyorum.Hadi kasa yapısı vs. derken yine dediğim fiyata yani 799-849 tl arasında olması gerekir.
Bu telefonun yurtdışı fiyatına da baktım.Ortalama 300€. Yani cihaz bize değil herkese pahalı
İkisini yan yana koysalar kimse dark almazPiyasaya tam giris yapmasi lazim zaten,daha yedek parcadan bile sknti cikarir. Arkasi karbon fiber o saglamligin gostergesidir ama cerceve,plastik. 6" olusu guzel yani genis ekran falan ama dark fazla cin mali duruyor ona isinamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?