acu540
Üye
Presence vnc bilgisayarınız n900 ünüzden yönetin ve x11 vnc ile bilgisayardan n900ünüzü yönetin
Presence vnc isimli programı katalogdan n900 e yükleyin Bilgisayarada Realvnc veye Tight vnc serverlarından birini yükleyin Bilgisayardaki programa şifre koymanız önerilir başka biri bağlanmasın diye. Daha sonra presence vnc yi çalıştırın connect sekmesinde kendi bilgisayarınızın ip sini girin. ip modemin size atadığı ip dir ve çalıştır dan cmd yi çalıştırıp ipconfig yazarak bulunabilr. sonra şifreyi girin bilgisayar ekranı telefon ekranında olsun. Ben sadece lan dan bağlanmayı denedim dışardan herhangi biyerden bağlanabilmek modemde port açmak static ip almak vs gerekiyo o yüzden uğraşamadım. deneyen olursa deneyimlerinide yazarsa sevinirim.
Bu uygulamayı ben kullanmadım. Ben RDesktop uygulamasını kullanıyorum. İşim gereği Server Sistemler ile haşırneşir olduğum için uğraşmadan direk sisteme bağlanmak istiyorum o yüzden RDesktop uygulamasını kullanıyorum. Ama birgün bu uygulamayıda incelerim ozaman burada bir döküman hazırlarım.