Premium üyelik

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Metin MF

Metin MF

Üye
    Konu Sahibi
Premium üyelik
Merhaba Maxicep yöneticileri size bir öneri sunacağım.

Belirli bir ücretle Maxicep'te premium üyelik olsa nasıl olur? Mesela premium üyeler daha kolay rütbe atlasa, sınırsız mesaj saklama kapasitesi olsa, dosya ekleme hakkı olsa, daha çok kullanıcı adı değiştirme hakkı olsa, nasıl olur?

Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
ben şahsen karşıyım bu önerinize

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
bu öneri daha önce yapıldı yönetim tarafından reddedildi.

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
1- Bir Forumda İşler Böyle Yürürse Kimse İpin Ucunu Tutamaz(Bunu Anlayan Zaten Anlar).
2- Rütbeye Bu Kadar Takılmak Gerekmiyor, Önemli Olan Çevrenin Nasıl Olduğu, Konuştuğun İnsanlar..
3- PM Saklama Kapasitesi Rütbe Atladıkça Artıyor Ama İlla Gelen Tüm PMleri Saklamak İstiyorsan, İndirirsin, Silersin..
4- Dosya Ekleme Hakkı İş Yapana Veriliyor..
5- Sürekli Kullanıcı Adı Değiştirmek Nedendir Bir Bunu Anlamadım ? :)

• Beğen
Tepkiler: farzet26
Süleyman

Süleyman

Üye
kardeş senin paran bol geldi heralde :)

larten123

larten123

Üye
Ben de katılmıyorum. Olsa bile hiçkimsenin bunlar için premium satın alacaklarını sanmıyorum.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
gerek yok sınıf farkına.

• Beğen
Tepkiler: iyavuzoz
KayraBey

KayraBey

Üye
Adamı öldürmüşsünüz mübarekler :)

burakkk97

Üye
konusulmustu ve reddedilmisti ayrica ben de karsiyim vip'lere hep gicik olmusumdur :)

Astrosman

Astrosman

Üye
Metin dh konu dışında fazla takılma :ehe

Revengeful

Emekli Yönetici
Tez vurun kellesini

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
Sonra parası olanın borusu ötüyor arkadaş"derler mi? Derleer :aha

___kaptan___

___kaptan___

Üye
kesinlikle karşıyım bu duruma :nono: niye diyeceksiniz :D yaw arkadaş ben hattıma 7 tl yükleyemiyom bi de Premium alcam haaaa :nono: asla olmaz olmamalı :ehe

Metin MF

Metin MF

Üye
    Konu Sahibi
o saydığım özelliklerin hepsi bana lazımdı :dry:

___kaptan___

___kaptan___

Üye
[ENGİN];5555585' Alıntı:

Tamam yapmıyoruz kaptan sakin ol :aha:

napıyım yaw sigortalarım attı :D aman diyim haa yönetim duy bu garip üyenizin sesini sakın yapmayın yaw sakın haa cıkk cık cıkk olmasss :D :nono: :tebessüm:

- - - Eklendi - - -

o saydığım özelliklerin hepsi bana lazımdı :dry:

ne yapalım arkadaşım, saydıkların bana da lazım mesela, afedersin bi tarafımız açıkta geziyoz birde böyle nacizane bi sitenin ücretli olması anlamsız, olur, bak bi etrafına ; amaç yardımlaşma saygı sevgi hörmet, burda kimde eklenti hakkı varsa sor nasıl almış o hakkı? Emek veriyorlar sürç-ü lisan etmeyip kavga gürültü etmeden buralara gelip yetki sahibi oldular, kusura bakma ama yersiz bi konu seninkisi, söylediğin olursa zengin/fakir sınıflandırılması hiç hoş olmaz, sende herkes gibi yardımcı ol, yararlı konular aç ne bileyim amacımız neyse onu yap bakarsın o haklar sana da verilir ama bunun olmaması için dua edicem + bunun olması durumunda bunca üye siteyi terkedecektir buna da adım gibi eminim, ve de kimse para veripte sitede durmaz konu :locked: :nono:

55lim

Üye
iicat çıkarmayın yaw:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt