Premium Kullanıcı??

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
-efşan

-efşan

Üye
    Konu Sahibi
Premium Kullanıcı??
Baktım ki sitede bir çok kullanıcı reklamlardan yakınıyor. En azından büyük olan reklamlardan.
Dedim ki kendi kendime premium üye olayı burada da olsa.
Büyük reklamları görmek istemeyenler belirli bir ücret karşılığı premium olsa??
Reklamlar olmuyorsa da ayrı bir tema ile kullanıcılara premium'luk sunulsa??
Takdir sizlerin. Saygılar.
Keyifli Forumlar.

Ozan

Ozan

Admin
Sitemizde herhangi birşeyi ücretli yapmayı düşünmüyoruz ve istemiyoruz da, üyelerin bu konuya yapacakları yorumları düşüncemizi onaylayacaktır. :hmmm

-efşan

-efşan

Üye
    Konu Sahibi
Anlıyorum. Teşekkür ederim Ozan.

juristokrat

juristokrat

Üye
zaten herşeye para veriyoruz bari maxiye beleş girelim.

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Bence güzel bir uygulama olur ,olursa ilk Rezerve benden ;)

asigsasi

asigsasi

Üye
ücret vermek sorun değilde üye kayıplarına neden olur diyelim ki elinde işe yarayacak yararlı olacak çok iyi programları olan bir üye bu sisteme geçilirse ve kredi kartı yoksa ne olacak ve o zaman maxicep in ne anlamı kalacak ben karşıyım

_RYUK_

_RYUK_

Üye
maxicep in en güzel yani ücretsiz olması.biz maxicepi böyle seviyoruz

Matador03

Matador03

Üye
İsteyenler reklam engelleyici programlari kullansin ise yariyor diye duydum ;)

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
zaten Ozan böyle birşeyin olmayacağını söyledi.

-efşan

-efşan

Üye
    Konu Sahibi
TheMadness

TheMadness

Üye
ücret vermek sorun değilde üye kayıplarına neden olur diyelim ki elinde işe yarayacak yararlı olacak çok iyi programları olan bir üye bu sisteme geçilirse ve kredi kartı yoksa ne olacak ve o zaman maxicep in ne anlamı kalacak ben karşıyım

Sadece reklam kaldırma ve siteye katkı amaçlı

Praet0r2

Üye
bence ücretsiz daha iyi

KayraBey

KayraBey

Üye
Bu kadar faydalandığımız bir siteye az da olsa bir katkımız olsa hiç fena olmaz.Örneğin bir hesap olsa isteyenler o hesaba para yatırsa bence hiç fena olmaz.Para yatıranlara özel bir yetki verilip verilmemesi önemli değil.Herkes herşeyden faydalansın sorun değil.Bizler gönlümüzden kopanı verelim yeter :)

larten123

larten123

Üye
üye düşüşleri olur bence:allalla:

Lord Of The Red

Lord Of The Red

Üye
1 kuruş bıle uyelık ucretı olsa 1 salıse bır durmam burda.8 yılı bır salıse de sıler atarım.

15097

15097

Üye
Site reklamlarını engelleyici programlar var.Ben kullanıyorum şahsen.

Lord Of The Red

Lord Of The Red

Üye
hem sıteye maddı anlamda destekten soz edıp hemde reklamların gozukmemesını ıstemek reklamları kaldıran programlar kullanmak nasıl bır zıtlıktır???sıteye maddı anlamda destekte bulunmak ısteyen arkadaslar reklamları tıklamakla baslasınlar.sonra da ozanla ırtıbata gecıp banka hesap nosunu alıp havale eft yapsınlar.ılla premıum paralı uyelık olmasına gerek yok yardım ıcın :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt