Reşwan
Emekli Yönetici
-
Konu Sahibi
-
Mustafa eline yüreğine sağlık, hatırlamışsın ve gelip konusunu açmışsın. Çok teşekkürler gerçekten deArkadaşlar, Bugün Profil bilgileri: Praetor - MaxiCep.Com
Yönetici, Admin konumunda olan ve bir okadarda sevdiğimiz arkadaşımız Praetor, ata’nın doğum günüdür.
Şu anda vatani görevini yapmakta olan arkdaşımızın doğum gününü kutlar, sağlık, huzur ve mutluluklar diler, hayırlı bir şekilde vatani görevini bitirip ailesi ve sevdikleri ile beraber olmasını niyaz ederim.
İyiki varsın nice mutlu yıllara.
Benim gibi boğazına düşkün bir adama verilecek en güzel hediyelerden birisiata abi doğum günün kutlu olsun ben sana hediye olarak bize özel bişey vereyim
meşhur siverek tavası ntv' nin muhabiri bile yemiştir
Süper olur Ali'ciğimDiaBLoS™;3355502' Alıntı:Atacım , nice seneler diliyorum dostum . Doğum günün kutlu olsun .
Vatani görevimiz bitince , seneye bir doğum günü partisi düzenleriz inşallah .
Sevgiler .
TeşekkürlerMutlu yıllar
Ne güzel görünüyor bu böyleDoğum günün kutlu olsun ATA
Teşekkürler dostum... Beraberce...Doğum günün kutlu olsun dostum. Nice güzel senelere.
TeşekkürlerDoğum gününüz kutlu olsun.Nice mutlu yıllara...
Teşekkürler Hakan'cığımDoğum günün kutlu olsun ata abiNice mutlu yıllara
Teşekkürler.doğum günün kutlu olsun
Sağol...nice mutlu guzel yillara
Vaaay üstadvayyy Üstaddoğum günün kutLu oLsun
Teşekkürler arkadaşımVesselάm;3361013' Alıntı:Ataaa Ataaaaa Niceeee Mutluuuu senelereee Arkadaşım
Sağol!Doğum Günün Kutlu Olsun Asker
Çok teşekkürler HurişSevdiklerinle birlikte saglikli ba$arili uzun bir hayat dilerim Ata cim
dogum gunun kutlu olsun
Sorun değil dostum, teşekkürler.Biraz geç olacak ama doğum günün kutlu olsun abi. Nice senelere.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?