PR 3 Symbian Belle'ye Ait Olduğu İddia Edilen Görüntüler

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
webplayer

webplayer

Üye
    Konu Sahibi
PR 3 Symbian Belle'ye Ait Olduğu İddia Edilen Görüntüler

Kaynak ve açıklama:

• Beğen
Tepkiler: Cezzbedici3 ve OzGuRKnowN

nonamex

Üye
Anna geldi de Belle'nin derdine düştünüz :ehe

webplayer

webplayer

Üye
    Konu Sahibi
Anna geldi de Belle'nin derdine düştünüz :ehe

Hiç birşeyin derdine düşmedim, sadece yeni bir gelişme, olası güncellemenin olası fotoğrafları düşmüş internete, bunu forumla paylaşayım dedim. Saçma sapan yorumlarla insana yardımseverlik, paylaşımcılık gibi alışkanlıklarını bıraktırtmayın.

• Beğen
Tepkiler: mcnpl4 ve Cruzer_Contour

nonamex

Üye
Hiç birşeyin derdine düşmedim, sadece yeni bir gelişme, olası güncellemenin olası fotoğrafları düşmüş internete, bunu forumla paylaşayım dedim. Saçma sapan yorumlarla insana yardımseverlik, paylaşımcılık gibi alışkanlıklarını bıraktırtmayın.

Adamın biri photoshop ile telefonun fotoğrafları üzerinde oynama yapıyor, sonraki güncellemeyle bu şekil olacak diye internete paylaşıyor. Sonra her önüne gelende aha yeni güncelleme bu diye ordan oraya paylaşıyor.. Saçma sapan, çıkmayacak şeyleri paylaşırken iyi ben yorum yapınca kötü..

Cruzer_Contour

Cruzer_Contour

Üye

haklısın...

• Beğen
Tepkiler: webplayer

OğuzcanAbi

Üye
bi sürü var ya .d

Uruloki

Uruloki

Üye
Adamın biri photoshop ile telefonun fotoğrafları üzerinde oynama yapıyor, sonraki güncellemeyle bu şekil olacak diye internete paylaşıyor. Sonra her önüne gelende aha yeni güncelleme bu diye ordan oraya paylaşıyor.. Saçma sapan, çıkmayacak şeyleri paylaşırken iyi ben yorum yapınca kötü..

istersen photoshop mu diye library.forum.nokia.com a bakabilirsin resmi nokia forumu kütüphanesinde olan resimler ve 1-2 gün önce koyuldu ve bende baktım

• Beğen
Tepkiler: Cezzbedici3 ve webplayer
webplayer

webplayer

Üye
    Konu Sahibi

Photoshop olduğundan emin olamazsın, fake olduğundan da emin olamazsın. Zaten ben PR3 böyle olacak demedim. "PR3'e ait olduğu iddia edilen görüntüler" dedim. Senin aksanınla, "aha yeni güncelleme bu" demedim, mesaj yazarken karşındakinin kim olduğunu bilmeden konuşma. Dediğim gibi, iddia olduğunu belirttim zaten, bu sadece bir ihtimal. Bir paylaşım yaptım insanların da görmesini istedim. Hoşuna gitmezse konuya bakma, cevap da yazma.

----------Eklendi @ 20:43:40 ---------- Yazıldı @ 20:43:05 ----------

Teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: iatis
Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
daha bi açıklama olmadan bunların yazılması bence yanlış...

Cruzer_Contour

Cruzer_Contour

Üye
nokia şu aşamada belle hakkında ağzından bişey kaçırmaz...

nonamex

Üye
Cevap yapıyoruz şikayet edip sildiriyorsunuz aferin aynen böyle devam edin :oke:

Bu son yorumumdur.

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
arkadaşlar lütfen tartışma yaratacak mesajlar yazmayın kesin olduğunu bilmeden paylaşımlara yalan yanlış diyerek kimseyi zan altında bırakmayalım herkese iyi forumlar

Cruzer_Contour

Cruzer_Contour

Üye
teşekkür ederiz sayın moderatörüm iyi çalışmalar dilerim...

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
walla anna geldi isaBELLAsi kaldi :D

webplayer

webplayer

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar lütfen tartışma yaratacak mesajlar yazmayın kesin olduğunu bilmeden paylaşımlara yalan yanlış diyerek kimseyi zan altında bırakmayalım herkese iyi forumlar

İlginize teşekkür ederim, iyi forumlar :)

Del Rey

Del Rey

Üye
Evet, bunun gibi paylaşımlar bloglarda da var. Türkçe kaynakta hep kullandığım adlı blogda da paylaşıldı :)

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Belleye photoshop diyen var :(

SilentOne

SilentOne

Üye
aynen bundan 6 ay once adam phtshop demiş yha kim dediyse git sigortalı işte çalış yha :)

• Beğen
Tepkiler: S.E.C.R.E.T
-omer-

-omer-

Üye
bizim kullandıgımız ile resimler arasında fark var :S

polluxea♪

polluxea♪

Üye
​bizim ki daha yeni sürüm cünkü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt