PPSSPP geldi sanırım.:)

Sponsorlu Bağlantılar

fLuke!

fLuke!

Üye
    Konu Sahibi
PPSSPP geldi sanırım.:)
Arkadaşlar PSP oyunları için olan emulator meego içinde çıktı.Şuan da ne derecede çalışıyor bilmiyorum ama kulanıcılar herhangi bişey çalıştıramamış galiba.(yapan adam çalışıyor diyor)Şöyle bir açıklama var;

Changes:

• Now based on git v0.7-584. This brings changes to FBO and UI.
  • Experimental ‘speed hack’ that I devised. Changes the internal game clock to run at speed. Use this instead of frameskipping on games that support it. Example: Wipeout

Harmattan (N9/N950)

yapan:recluse

• Beğen
Tepkiler: smh60

smh60

smh60

Üye
N9 um olsa kesinlikle denerdim ve symbiandan daha stabil olduğu kesindir

Seglopsi

Seglopsi

Üye
hadi hayirlisi :)

- - - Eklendi - - -

meego'ya gecince bakarim neyin nesiymis :)

pRime.

pRime.

Üye
arkadaşlar ben bunu paylaşacaktım ama geliştiricinin söylediğinne göre hiçbir oyun düzgün çalışmıyormuş. (n900 için durum böyle) bu emulatör gpu öncelikli olduğu için ve gpu'dan yeterli verim alınamadığından dolayı şu an için sıkıntılı.

ekleme: sorun düzeltildi sanırım. oyun deneyenlerden birisi düzgün sonuç almış.

- - - Eklendi - - -

age of zombies 15-30 fps. :)

VeysiTekinTR

VeysiTekinTR

Üye
Arkadaşlar rica etsem indirme linkini düzeltirmisiniz ben giremiyorum. hata veriyor.

Seglopsi

Seglopsi

Üye
oyun oynamam diyordum android'e sardım. most wanted felan alayına gidiyor. yetmedi bi de bu çıktı başımıza :kop:

fnldstntn

Üye
Arkadaşlar rica etsem indirme linkini düzeltirmisiniz ben giremiyorum. hata veriyor.
Dosya ekte...

Denediğim birkaç oyun ve aldığım sonuçlar...

Atari Hits Remixed - Program kapandı..
Fifa Street 2 - Oyun açıldı fakat fps düşük ve oyuncuların sadece ayakları ve kafaları görünüyor...
Panic Bomber - 30 fps nin üstinde fakat menüler japonca olduğu için başlatamadım...
Pinball - Hafif kasmalarla oynanabiliyor....
Worms Battle İslend - Program kapandı...

Ekli dosyalar

pRime.

pRime.

Üye
age of zombies çalışıyor deneyin.

Takipçi Satın Al

Üst Alt