fedata
Üye
Program üzerinden apple id ile giriş yapmanıza gerek yok.arkadaşlar bu programı açıyorum fakat hangi apple id sini girersem gireyim "this apple id is only valid for purchases in the turkish itunes store" die bi hata ile karşılaşıyorum neyin nesi araştırdım bulamadım.kaç kez ipadi sıfırladım yeni idler oluşturdum ama nafile bi türlü bu hatadan kurtulamadım
Program üzerinden apple id ile giriş yapmanıza gerek yok.
indirdiğiniz platformun avuç içi elma olduğuna dikkat edin.25pp program inin son sürümünden bahsediyoz değil mi hocam?çünkü kaç kez downloada tikladiysam İD ve şifre ekrani cikti
Sorunun çözümü konuda mevcut.tamam buldum teşekkür ederim fakat bazı uygulamaları yüklüyorum uygulama ekranı açılıp hemen uygulamadan atıyor(ipad mini kullanıyorum ) programlardan bir tanesi "iphoto" ve bi kaç uygulamada da aynı sorun var :S
Mübarek 30 sayfayı tek tek incele diyosun yaniSorunun çözümü konuda mevcut.
Hayır kardeşim ilk sayfada diyorum kullanımının yanında sorunun çözümünü belirttim diyorum. LütfenMübarek 30 sayfayı tek tek incele diyosun yanisağol Allah razı olsn
Ben teşekkür ederimHocam çok sağolasın o uygulama kapanmasını buraya bakarak çözdüm bi haftadır kaç yerde aradım bilemezsin
Hayır aynı durum bende de var.Son 2 ayda hiçbir sorun yoktu.Sonradan bu atma problemleri başladı.Programa yeni güncelleme beklemekten başka çaremiz yok malesef.Atma olayini duzeltiyorum ve telefonu acip kapatmiyorum yada itunes esleme yapmiyorum gun icinde yine atmaya basliyor disarda olunca can sikici olabiliyor eksik yaptigim bisey mi var ?
Kardeşim şuanda yaptım indirdim yükledim ilk önce oyunu açar açmaz kapanıyordu.
Sonra dediğiniz sağ üstteki mavi butona bastım şöyle bir hata veriyor. " asşdjbşashılşfgasğfasgfpsfhgaspfy8ğahısbfpgıashjğüıuıgpe89u02y8o379pu0y47t85901ı*3u04ty9567043u8y70824yyy*-|ituneslwıfphoğqwefhopğqüjwgbşqgupwhğgüj"
Sonra uygulamayı yeniden açtım bu sefer oyundan atmadı çok sevindim dedim "tamam oldu bu iş" ama nah olmuş şimdide ID istiyor bu oyunları oynamayı çok istiyorum :S Bildiğiniz bi'şey varsa bize de öğretin :/
Restore kesin çözüm olucaktır ama şöyle bi durum var.İndirdiğin uygulamalar 2 gün arayla belki her gün açıldığı gibi kapanma sorunu yaşayackasın.O zaman mavi butona basarak böyle devam edebilirsin.Umarım yakın zamanda pp25e güncelleme gelir de bu durumdan kurtuluruz.Kusura bakma kardeşim ama en az 10 kez daha yaptım ama sonuç aynı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?